Uusimmat

Fallout: New Vegasin kehittäjä haluaa tehdä vielä uuden Fallout-pelin

17.10.2022 16:12 Muropaketin toimitus

Pidetyimmän Fallout-pelin kehittäjät ovat halukkaita palaamaan sarjan pariin, jos vain tilaisuus tarjotaan.

Vuonna 2010 ilmestynyt Fallout: New Vegas on nykyisin jo käytännössä se pidetyin osa pitkässä pelisarjassa, ja kehittäjästudio Obsidian Entertainmentilta kysytään toistuvasti, voisiko se palata tekemään uuden Falloutin. Vasta viime viikolla uutisoimme kuitenkin, että studio on jälleen kerran tyrmännyt fanien toiveet.

Obisidianilla on ilmeisesti kädet täynnä useiden samanaikaisten projektien kanssa. Tämä ei silti tarkoita, etteikö studio olisi halukas tekemään uutta Falloutia, jos siihen annetaan mahdollisuus.

PC Gamer kertoo, että studion toimitusjohtaja ja yksi perustajista Feargus Urquhart on kommentoinut tuoreessa haastattelussa uuden Fallout-pelin kehitystä.

”Jos saamme mahdollisuuden tehdä uuden Falloutin, me teemme sen”, Urquhart totesi. ”Ei ole kysymystäkään siitä, ettemmekö tekisi sitä. Kyse on vain siitä, saammeko mahdollisuuden.”

Haastattelun perusteella kuulostaa siltä, että New Vegasin seuraaja ei todellakaan ole kehitteillä, vaikka aiemmin studion huhuttiin käyneen keskusteluja uudesta Falloutista. Sarjan pääkehittäjä on Bethesda Game Studios, joten ei ole mitenkään varmaa, että peliyhtiön lippulaivaa lasketaan uudelleen Obsidianin käsiin. Fanit voivat kuitenkin toivoa parasta.