Fallout: The Frontier vie seikkailijat avaruuteen

07.03.2016 14:00 | Jukka O. Kauppinen | 4452

Fallout: New Vegasiin parhaillaan työstettävä Fallout: The Frontier on modi, jonka mittaluokkaa voinee kuvailla parhaimmin sanoilla ”helevetin eeppiien”. Se on näet fanivoimin jo kolmatta vuotta työstetty modi, joka on tosin paljon muutakin kuin vain modi. Sitä voi kutsua jo täysimittaiseksi uudeksi roolipeliksi.

Frontier tuo peliin täysin uuden pelialueen, uusia tarinoita ja viritellyn pelimoottorin. Esimerkiksi grafiikat, säätilat ja niiden dynaaminen muuttuminen on viety uudelle tasolle. Tarina itsessään kertoo jäätyneen konfliktin keskelle jääneestä raunioituneesta suurkaupungista, jossa kaksi faktiota – NCR ja Legion – kamppailevat vallasta.

Tekijöiden kunnianhimosta – ja tekemisen taidosta – kertonee jotain esimerkiksi se, että Frontier tuo peliin myös talviolosuhteet ja tehtäviä, jotka sijoittuvat Archimedes II –avaruusasemalle, jossa on tietenkin avaruudellinen painovoima. Voivatpa pelaajat huristella myös erilaisilla kulkuneuvoilla, jopa lentää.

The Frontierille ei ole kerrottu vieläkään julkaisupäivää, mutta tiimin mukaan projektin eri osavaiheet ovat noin 70-92% valmiita ja kokonaisuus on noin 74 prosentissa. Kotvan kestää vielä!

Lisätietoja: http://www.falloutthefrontier.com/

Lisää aiheesta

Fallout 4 videoilla #15 – Instituutin salaisuudet ja tuho

Fallout New Vegas saa eeppisen modin – The Frontier on käytännössä uusi Fallout-peli

Falloutin esipelistä oli tulossa ”tylsin seikkailu ikinä”

Terminatorit hyökkäsivät Falloutiin

falloutthefrontier_uut201603_1