UUSIMMAT

Falloutin inspiroinut Wasteland (1) julkaistaan uudelleen

11.08.2013 16:00 | Jukka O. Kauppinen

inXile Entertainment työstää parhaillaan jatko-osaa yhdelle kaikkien aikojen parhaista roolipeleistä. Kickstarterilla rahoitettu Wasteland 2 ilmestyy tuurilla aivan kuluvan vuoden lopussa, tai sitten joskus 2014 alkupuolella. Mutta ei siinä kaikki!

inXile on näet saanut EA:n mukaan kimppaan, ja niinpä studio viilaa myös siitä ihan alkuperäisestä Wasteland-roolipelistä nykykoneilla pyörivän version. Kyseessä ei tosin ole remake, vaan alkuperäispelin PC-version nykykoneilla pyöriväksi räplätty versio. Sinänsä ihan vähän harmi, sillä C-64-versio oli se parempi, mutta parempi näin kuin ei mitenkäänpäin.

Wasteland (1) jaetaan ilmaiseksi kaikille Wasteland 2:n tukijoille. Muut voivat ostaa sen pikkurahalla GOG.comista tai Steamistä.

Alla bonuksena uusimpia kuvia Wasteland 2:sta:

Lisätietoja: http://wasteland.inxile-entertainment.com/

Lisää aiheesta

Ensimmäinen pelivideo Wasteland 2:sta!

Wasteland 2 julkaistaan myös pelikauppoihin

Wasteland 2 siirtyi hamaan horisonttiin, mutta hyvästä syystä

Wiikon wanha: Wasteland, Falloutien esi-isä

Keskustelu

Kuvien kanssa näkyy olevan ongelmia, ainakin minulla. Ei vain systeemi suostu näyttämään niitä, vaikka miten koitan sorvata niitä uusiksi. Pahoittelen.
tv,
jok

IHANAA! Seuraavaksi sitten samat Fountain of Dreamsille!

Ei huono. Tosin pelkään sitä, että ”newbiet” ostaa tuon himokkaana ja totetaa, että voi kristus kun on paska peli (oikeasti, se on WANHA peli). Sitten jättävät wasteland 2:n ostamatta.

Vaikka itse tykkään, niin ei tuo wasteland nyt ihan maailman mukavin ole pelata ja grafiikakaan ei ole ihan sieltä parhaimmasta jos mietitään nykyajan peelojen ajatuksia.

Ja kyllä olen hardcore fallout fani, joten minulle tämä on nannaa :)

Muropaketin uusimmat