UUSIMMAT

Fanien Star Wars -peli sai Valven kaverikseen

06.06.2016 21:00 | Jukka O. Kauppinen

Johan on jännää. Perinteisesti fanien yritykset tehdä omia versioitaan arvokkaiden viihdebrändien päälle kaatuvat lupa- ja lakiongelmiin. Star Wars: Galaxy in Turmoil -projektilla saattaa kuitenkin olla suurempi mahdollisuus kuin lumipallolla helvetissä.

Näin aiemmin:

Frontwire Studios -nimen alle lyöttäytynyt fanipoppoo työstää nyt omaa Star Wars: Galaxy in Turmoil -peliä, jonka haaveillaan olevan “se peli, minkä Battlefront III:n olisi pitänyt olla.” Sotimista jalkaväellä, sotakoneilla, X-Wingeillä, maassa, ilmassa ja avaruudessa. Kaikkea sitä, mitä virallisesta Battlefrontista puuttui. Ja tietenkin ilman mitään lupia ja lisenssejä, toisten tekemiä 3D-malleja ja materiaaleja käyttäen.

Erittäin oudosti ja yllättävästi Valve on kuitenkin antanut projektille julkaisuluvan Steam-palvelussa. Ei niin, että Valven lupa vielä olisi mikään varmistus pelin valmistumisesta, mutta onhan se yllättävä käänne luvattomalle ja lisensoimattomalle faniteokselle, joka yrittää olla parempi Battlefront kuin EA:n Battlefront ikinä.

Valven tuella venäläinen fanipoppoo saattaa myös päästä ihan Disneyn ovelle saakka virallista lupaa anomaan.

Lisätietoja: Official Announcement – Steam Distribution Deal

Lisää aiheesta

Call of Duty -veteraanit kehittävät uutta Star Wars -peliä

Huhu: Disney pelkää seuraavan Star Wars -elokuvan floppaavan

Pettyneet fanit yrittävät tehdä paremman Star Wars Battlefrontin

Star Wars Battlefront (PC, PS4, Xbox One)

The Force Awakensin julkaisu vei Battlefrontista yksinpelin

Muropaketin uusimmat