UUSIMMAT

Fanien tekemä Fallout 3 -uudisversio etenee – Pelistä julkaistu traileri näyttää lupaavalta

16.01.2018 23:14 Muropaketin toimitus

Fallout 3 tullaan näkemään tähän päivään päivitetyillä grafiikoilla, kiitos pelin fanien.

Radioaktiivisilla joutomailla hortoilun fanit ovat tekemässä Fallout 3:sta päivitettyä versiota Fallout 4:n Creation Enginellä. Kyseinen modi kulkee nimellä Road to Liberty ja pelistä on nyt julkaistu aivan uusi traileri joka esittelee miten pitkälle pelin graafinen ulkoasu on uudistettu.

Road to Liberty on massiivinen tekele: se pitää sisällään täysin alkuperäisen Capital Wastelandin sekä jokaisen tehtävän, dialoginpätkän sekä sijainnin. Uudisversion tarkoitus on päivittää Fallout 3:n upea roolipelikokemus tähän päivään, ja trailerin perusteella tiimi on pääsemässä maaliin.

Road to Libertyä tekevä tiimi ei juurikaan pelleile, sillä kunhan Fallout 3 on kokonaisuudessaan päivitetty, on seuraava askel tehdä sama pelin jokaiselle lisäosalle. Operation Anchorage, The Pitt, Broken Steel, Point Lookout sekä Mothership Zeta ovat jokainen tulossa ajallaan osaksi modia.

Tiimi saattaa saada työstään rahallista korvausta, sillä vuoden loppuun mennessä heidän käyttämäänsä Nexus Mods -järjestelmään tullaan lisäämään mahdollisuus lahjoittaa rahaa modeja tekeville tahoille.