Uusimmat

Fanit odottavat Diablo 4:n julkistusta BlizzConissa – Pelisarjan keskeinen kehittäjä pesee kätensä projektista

18.10.2016 20:00 Tuukka Hämäläinen

diablo3-001

Innokkaimmat Diablo-fanit ovat tulkinneet vihjeitä Blizzardin mahdollisesta Diablo 4 -julkistuksesta. Pelisarjaa alusta asti kehittänyt David Brevik heittää kuitenkin jäitä hattuun.

Diablo-pelisarjan fanit ovat nostaneet esiin useampia vihjeitä siitä, että Blizzard tulisi julkistamaan Diablo 4:n marraskuun alussa järjestettävässä BlizzCon-tapahtumassa. Vihjeitä on löydetty muun muassa BlizzConin Goody Bag -lahjapussin sisältämästä D4-nopasta, sekä pelikehittäjä David Brevikin toissapäiväisestä twiitistä, jossa mies kertoo olevansa ylpeä toimittuaan ”neuvonantajana” Diablo-peleille jo 20 vuotta.

Huhuista raportoivan Eurogamerin mukaan kuitenkin juuri Brevik on myös heittänyt jäitä innokkaimpien fanien hattuun. Päivää yllä olevan twiittinsä jälkeen mies julkaisi twitterissä toisen viestin, jossa hän kiistää työstävänsä uutta Diabloa.

– Tästä on ollut paljon spekulointia (ja toivoa), mutta en työskentele Diablo-franchisen parissa nyt enkä lähitulevaisuudessa, Brevik kirjoittaa.

Brevikin viesti ei toki tarkoita, etteikö Diablo 4 voisi olla sittenkin tulossa, vaikka mies olikin mukana synnyttämässä pelisarjaa parikymmentä vuotta sitten. Asia selviää varmasti vasta 4. marraskuuta, kun BlizzCon-tapahtuma käynnistyy.

Diablo-sarja täyttää tänä vuonna 20 vuotta, sillä alkuperäinen Diablo ilmestyi 31. joulukuuta 1996.

Diablo
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat