Uusimmat

Fanit ovat tyrmänneet Gran Turismo 7:n täysin – kyseessä kaikkien aikojen vihatuin PlayStation-peli koskaan

21.03.2022 07:00 Muropaketin toimitus

Pelaajat ovat haukkuneet Polyphony Digitalin Gran Turismo 7:n lyttyyn.

Studion odotettu uutukainen on saanut arvosteluissa kiitettävää julistusta, mutta fanit ovat sen sijaan lytänneet pelin nopeasti maanrakoon. Metacritic-sivun mukaan pelaajien antama arvosana pelille on vain 2,1, joka on kaikkien aikojen surkein tulos PlayStation-pelille. Kriitikoiden arvosana pelille on puolestaan 87.

Aiemmin peräpäätä pitivät World of Warriors 2,9 pisteellä ja NBA the Inside 3,0 pisteellä.

Arvosana lähti syöksymään aiemmin viime viikolla tapahtuneen yli 30 tuntia kestäneen katkoksen, jolloin pelaajat eivät voineet pelata Gran Turismo 7:ää lähes ollenkaan. Tuolloin närkästyneet pelaajat vyöryivät Metacriticiin ja lyttäsivät arvosanan 4,1 pisteen tietämille. Tilanne kuitenkin vain paheni, kun asian korjannut 1.07-päivitys julkaistiin.

Nykyistä 2,1 arvosanaa perustellaan peliin tehdyillä muutoksilla, jolloin uusien ajoneuvojen saaminen on entistä hankalampaa ja pakottaa pelaajat käyttämään mikromaksuja niiden ostamiseen. Myös pelin verkkoyhteysvaatimus on nostettu esille, mikä oli syynä myös aiempaan katkokseen.

Vaikka kyseessä vaikuttaa olevan enemmän trendikäs arvosanapommitus kuin käyttäjien oikea mielipide, peli on nyt virallisesti kaikkein huonoiten arvosteltu PlayStation-peli käyttäjien mielestä.

Lue myös: Arvostelu | Gran Turismo 7 palasi juurilleen ja koukuttaa PlayStation-pelaajan nopeasti