UUSIMMAT

Fanit riemuitsevat: 13-vuotiaan kulttipelin jatko-osa viimeinkin esituotannossa

05.10.2016 13:57 Tuukka Hämäläinen

beyondgoodevil-001

Beyond Good & Evil -pelin jatko-osa on viimein siirtynyt toden teolla tuotantoon. Pelisarjan luoja Michel Ancel on julkaissut tulevasta jatko-osasta konseptikuvia Instagramissa.

Beyond Good & Evil on alunperin vuonna 2003 PlayStation 2:lle, Xboxille ja PC:lle ilmestynyt seikkailupeli, joka kaupallisesta floppaamisestaan huolimatta on vuosien varrella kasvanut kulttimaineeseen. Pelin jatko-osasta on myös huhuiltu säännöllisesti, mutta virallista vahvistusta jatko-osan kehittämisen alkamisesta on saatu odottaa.

Nyt alkuperäisen pelin pääkehittäjä ja myös Raymanin luojana tunnettu Michel Ancel on kuitenkin julistanut jatko-osan esituotannon virallisesti alkaneeksi. Ancel on julkaissut Instgramissa tuoreita Beyond Good & Evilin seuraajaa varten tehtyjä konseptikuvia ja julistanut ohessa: ”Peli esituotannossa! Seuratkaa tilannetta!” Myös julkaisija Ubisoft on Polygonin mukaan vinkannut faneja seuraamaan Ancelin Instagramia, joten tietoa voi pitää virallisena.

Polygon kuitenkin huomauttaa, että Ancel kehittää parhaillaan myös oman Wild Sheep Studionsa kanssa PlayStation 4:lle yksinoikeudella ilmestyvää Wildia ja ilmeisesti jakaa aikansa kahden projektin välillä. Hirveän nopealla aikataululla Beyond Good & Evilin jatko-osaa ei siis kannata odotella.

Alta näet, millaisia kuvia Ancel on tähän mennessä pelistä jakanut.

Endangered species – now saved – Game in pre-production – Stay tuned !

Kuva, jonka Michel Ancel (@michelancel) julkaisi

”Ready for the fight ” independence #ubisoft day

Kuva, jonka Michel Ancel (@michelancel) julkaisi

Somewhere in system 4 … – Thanks #ubisoft for making this possible !

Kuva, jonka Michel Ancel (@michelancel) julkaisi

Beyond Good and Evil
Kaikki jutut aiheesta