UUSIMMAT

Fanivideo näyttää, miltä MGS 3 voisi näyttää MGS V:n pelimoottorilla

11.12.2016 11:00 Muropaketin toimitus

metalgearsolid-3-snakeeater-001

YouTube-käyttäjä kurko04 tarjoilee yksinkertaisin keinoin maistiaisen siitä, miltä Metal Gear Solid 3: Snake Eater voisi näyttää nykyisen sukupolven pelinä.

Vuonna 2004 ilmestynyttä Metal Gear Solid 3: Snake Eateria voi perustellusti pitää sarjan parhaana tai lähes parhaana pelinä. Eipä siis ihme, että alla oleva fanivideo on saanut paljon kiitosta.

YouTube-käyttäjä kurko04:n video on tehty yksinkertaisista aineksista: Pelikuva on taltioitu Metal Gear Solid V: The Phantom Painissa (2015), ääniraita on otettu MGS 3:sta ja HUD-elementit on lisätty After Effectsillä. Lisäksi Venom Snaken robottikäsi on muutettu pelimodilla oikeaksi kädeksi.

Lopputulos on sen verran vakuuttava, että moni videon kuvauksen skipannut kommentoija on hämmentynyt näkemästään tai erehtynyt luulemaan sitä oikeasti Fox Engine -pelimoottorilla tehdyksi fanipeliksi. Kurko04 korostaakin, että kyseessä on pelkästään fanivideo.

Alta näet alkuperäisen videon, sekä myöhemmän videon, jossa Naked Snake soittaa Sigintille pahvilaatikkoon piiloutuneena.

Metal Gear Solid
Kaikki jutut aiheesta