Far Cry 2 laajenee: The Fortune´s Pack

24.11.2008 11:49 | Kalle Lahtinen

Ubisoft julkaisee The Fortune´s Pack -laajennuksen Far Cry 2 -toimintapelille. Päivitys julkaistaan pelin PC- ja konsoliversioille digitaalisessa muodossa.

The Fortune´s Pack lisää peliin muutaman uuden ajettavan kulkuneuvon sekä uusia aseita. Aseet ovat katkaistu haulikko, äänenvaimentimella varustettu haulikko sekä varsijousi.

Lisäksi moninpeliin lisätään neljä uutta kenttää.  Uudet ajoneuvot ja aseet ovat käytettävissä sekä yksin- että moninpelissä.

Lisätietoja: Far Cry 2.

Lisää aiheesta

Far Cry 2 – moninpeli ja karttaeditori (PC, PS3, 360)

Far Cry 2:n yksinpeli oli lievä pettymys. Eikä kysymys ollut ainoastaan ennakko-odotuksista, joihin ei pystytty vastaamaan. Pelisuunnittelu ei vainyksinkertaisesti ollut samalla tasolla teknisen toteutuksen kanssa. Lyhyesti kiteytettynä Far Cry 2 on hyvä peli, joka olisi voinut olla niin paljon enemmän. Kannattaisiko peli siis hankkia pelkästään moninpelin johdosta?

Far Cry 2 (PC, PS3, 360)

Far Cryn jatko-osan tekijät ovat käyneet käsiksi mainittuihin teoksiin jopa tyhmänrohkeasti. Afrikan sydänmaille sijoittuva, avoimen pelimaailman seikkailu kunnioittaa kyllä lähteitään, muttei ole yhtä älykäs tai jännittävä kuin esikuvansa.

Lue myös

Arvostelu: Valkyria Chronicles (PS3)

Bioforge Plus – seikkailu jota ei tullutkaan

Halo Wars – Ensemblen joutsenlaulu ei vielä vakuuttanut

Konsolien käyttöliittymät Sega CD:stä Wiihin

Valve melkein nappasi Half-Life 2 -hakkerin