Far Cry 3, 80-luku ja kybogiarmeija – mitä ihmettä?

09.04.2013 10:00 | Juho Anttila

Far Cry 3: Blood Dragon

Mielipiteitä jakaneen Far Cry 2:n jälkeen moni ei odottanut sarjan kolmososalta kovin suuria. Sitä mukavampi yllätys oli huomata, että Far Cry 3 oli paitsi edeltäjäänsä parempi, myös koko vuoden mittakaavassa aivan kärkiluokan suoritus. Nyt Xbox Live -palveluun on ilmestynyt maininta vähintäänkin hämmentävästä Far Cry 3 -spinoffista.

Toukokuun 1. päivä ilmestyvä Far Cry 3: Blood Dragon esittelee tuttua avoimen maailman pelattavuutta, mutta tällä kertaa hieman erilaisemmasta näkökulmasta. Mainospuheen mukaan kyseessä on 80-lukulainen VHS-henkinen tulevaisuudenvisio. Tarinakuvauskin on kuin toimintaelokuvien kultakauden parhaista teoksista.

Pelaaja asettuu kyberneettisen kersantti Rex Coltin saappaisiin tarkoituksenaan pelastaa maailma kapinoivalta kyborgiarmeijalta. Tehtävänä on pelastaa tyttö, tappaa pahikset ja pelastaa maailma. Virallinen kuvaus lupaa pelin sisältävän kaikki VHS-aikakauden toimintaelokuvien kliseet ydinuhasta kyborgien kautta mutantteihin sekä Terminatorista että Aliensista tuttuu Michael Biehniin saakka.

Lähtökohdat seikkailulle ovat ainakin huikean kiehtovat. Mikä parasta, Far Cry 3: Blood Dragon ei vaadi alkuperäistä Far Cry 3:sta, joten myös yhden viime vuoden parhaista peleistä missanneet pääsevät kokeilemaan spinoffia. Vaikka ilmoitus lisäristä ilmestyikin Xbox Live -palveluun, ikärajaluokitushakemukset viittaavat siihen, että Blood Dragon tullaan näkemään myös PlayStation 3:lla ja PC:llä.

Lähde: Joystiq

Lisää aiheesta

Mulkaisu: Far Cry 3

Far Cry 3 on erinomainen. Sen verkkoratkaisu taas ei

Far Cry 3:n hulluus iskee Minecraftiin

Muropaketin uusimmat