UUSIMMAT

Far Cry 3: Blood Dragonin kehitysprosessi oli hämmentävää aikaa

29.07.2013 14:00 | Miikka Lehtonen

Keväällä ilmestynyt Far Cry 3 -sivupeli Blood Dragon on vähintään vuoden hämmentävin pelijulkaisu. Miten se tehtiin? Miten ihmeessä Ubisoft antoi siihen yleensäkään luvan? Niin paljon kysymyksiä — ja nyt myös paljon vastauksia.

Blood Dragon oli todellinen ilopilleri. 80-luvun toimintaleffoille kunniaa tekevä Far Cry 3 – sivupeli hämmensi ja hurmasi Domenkin toimitusta, mutta eniten ihmettelimme sitä, miten hitossa peli yleensäkään saatiin tehdä. GameInformer-lehti on tehtaillut neljän sivun artikkelin kehitystyön vaiheista ja taustoista. Yllätyksiä riittää.

Tiesitkö esimerkiksi, että Ubisoft oli näyttänyt Blood Dragonille vihreää valoa jo ennen kuin Far Cry 3:n hillittömän hyvät myynnit olivat tiedossa? Tai sen, että Blood Dragon on osa Ubisoftin uutta strategiaa, jossa kehitystiimeille annetaan vapaat kädet tehdä itsenäisiä sivuseikkailuja peleihinsä? Ja että Assassin’s Creed III:n The Madness of King Washington -DLC juontaa juurensa samaan aloitteeseen? No nytpä tiesit! Ja jos haluat tietää paaaaaljon enemmänkin Blood Dragonin vaiheista, lue koko juttu.

Lähde: GameInformer

Lisää aiheesta

Far Cry 3: Blood Dragon (PC, PS3, Xbox 360) 

Far Cry 3: Blood Dragon käy kaupaksi