UUSIMMAT

Far Cry 4:n lisäri yhdistää räiskintäpelin indieen ja roguelikeen

04.02.2015 12:25 | Jukka O. Kauppinen

Miikka Lehtonen painui takaisin sinne Nepaliin vai-mikä-se-nyt-oli ja löysi itsensä melkoisesta loopista. Jostain syystä samaa tehtävää näet hinkattiin yhä uudelleen ja uudelleen.

Escape From Durgesh Prison alkaa töksähtäen.Emopelistä tuttu Ajay on joutunut syystä tai toisesta Pagan Minin vangiksi ja Durgeshin vankilaan. Hänen kavereilleen on ilmoitettu siitä, että pelaaja on posessa ja näille on kerrottu, että tämän voisi puolen tunnin päästä poimia kyytiin läheiseltä helikopterikentältä. Ai niin, paitsi että välissä on niin hirveät määrät Pagan Minin erikoisjoukkoja, että operaatio päättyy ihan varmasti kaikkien kuolemaan. Heippa vaan ja onnea matkaan!

Siitä sitä sitten lähdetään pelailemaan peliä, joka ensisilmäykseltä muistuttaa kovasti emopeliä. Maailma on yhä siitä tuttu kuvitteellinen Tiibet-verrokki, jossa kiipeiltävää, tutkittavaa ja murhattavaa riittää koko rahan edestä. Pusikoissa säntäillessään törmäilee yhä dynaamisiin tapahtumiin, kuten hengestään taisteleviin vapaustaistelijoihin, joita pitäisi sitten karmapisteiden toivossa auttaa.

Lue koko arvostelu: Far Cry 4: Escape From Durgesh Prison DLC (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One)

Lisää aiheesta

Far Cry (pc) 

Far Cry 2 (PC, PS3, 360) 

Far Cry 2 – moninpeli ja karttaeditori (PC, PS3, 360) 

Far Cry 3 (PC, PS3, Xbox 360)

Far Cry 3: Blood Dragon (PC, PS3, Xbox 360) 

Far Cry 4 (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One) 

Muropaketin uusimmat