Uusimmat

Farming Simulator 17 on hämmentävän suosittu: Steamissa enemmän pelaajia kuin uudella Call of Dutylla

07.11.2016 15:19 Tuukka Hämäläinen

farmingsimulator17-001

Lokakuun lopulla ilmestynyt Farming Simulator 17 on kasvanut nopeasti erittäin suosituksi. Pelillä on Steamissa enemmän pelaajia kuin esimerkiksi uunituoreella Call of Duty: Infinite Warfarella.

Traktorilla ajaminen ja maanviljely selvästi kiinnostavat pelaajia. Tämän voi päätellä siitä, että Farming Simulator 17 on noussut Steamissa erittäin suosituksi. Uutisen kirjoitushetkellä pelillä on liki 9 000 pelaajaa linjoilla ja päivän huippu on ollut yli 26 000.

Pelaajia farmisimulaattorilla siis riittää, ja kuten asiasta uutisoiva Destructoid uutisoi, lukumäärä on huomattavasti korkeampi kuin esimerkiksi viime perjantaina ilmestyneellä hittipelillä Call of Duty: Infinite Warfarella. Jälkimmäistä on viimeisen päivän aikana pelannut parhaimmillaan reilut 15 000 Steam-pelaajaa. Farming Simulator 17 on Steamin tilastoilla myös korkeammalla kuin esimerkiksi Dark Souls III (2016) tai The Witcher 3: Wild Hunt (2015).

Uusi maanviljelysimulaattori on kasvattanut suosiotaan sarjan edelliseen osaan verrattuna, mikä näkyy esimerkiksi Ison-Britannian myyntilistalla. Metro-lehden mukaan pelin PS4-versio myi julkaisuviikollaan 54% paremmin ja Xbox One -versio 32% paremmin kuin edeltäjänsä. Brittilistalla Farming Simulator 17 kipusikin melkein yhtä korkealle kuin samoihin aikoihin julkaistu Titanfall 2.

Syitä Farming Simulatorin suosiolle voi vain arvailla, mutta hinta vaikuttaa varmasti asiaan. Peli maksaa huomattavasti vähemmän kuin AAA-pelit, 34,99€. Lisäksi pelillä on Steamissa erittäin positiiviset arvostelut, ja Destructoid kehuu sen olevan erittäin hauska.

Alta voit katsoa Farming Simulator 17:n julkaisutrailerin.

Farming Simulator
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat