Fasaani kiikarikiväärillä on epäeettistä metsästystä

02.02.2012 18:40 | Jukka O. Kauppinen

Miikka Lehtonen metsästää ihan mielellään. Tosin yleensä T-72:a. Fasaanit ja peurat ovat toinen asia. Niitä kuitenkin riittää The Hunter 2012:ssa.

Tunnin kierroksemme on ohi. Rannekellon mukaan aikaa meni useampi tunti, joten todellisuus ja kokemuksemme eivät selvästikään ole aivan synkassa. Tämä selittää ehkä osittain sen, miksi onnistuin lyhyeltä tuntuneen kävelylenkkini aikana tappamaan kolme peuraa, kaksi villisikaa, yhden kojootin ja epäeettisen fasaanin.

Satunnaisten elukoiden ammuskelun ohella rannikon metsistä löytyy villien huhujen ohella myös erilaisia haasteita ja tehtäviä. Törmäsinkin ohimennen sellaiseen kartallani, mutta edes päällä tarpomalla se ei tuottanut minkäänlaista tulosta, joten en osaa kommentoida sen tarkemmin, mistä niissä olisi ollut kyse.

Kokonaisuutena kokemus jätti minut kylmäksi. Luonto on upean näköistä ja äänimaailma todella elävä, mutta siellä hiippailun sijaan minulle tuli vain suuri himo lähteä oikeasti patikoimaan luonnon keskelle. Eikä suinkaan kivääri olallani, sillä huomasin metsäretkelläni jotain yllättävää. Siinä missä en tunne pientäkään nipistystä omassatunnossani lahdatessani M249:n avulla komppaniallisen miehiä kumoon, viattoman peuran tappaminen ja tämän ruumiin kuvaaminen saivat aikaan epämukavan olon.

Lue arvostelu:The Hunter 2012 (PC)

Lue myös

GoldenEye 007: Reloaded (PS3, Xbox 360)

Gotham City Impostors -ennakko (PC, PS3, Xbox 360)

King Arthur II: The Role-playing Wargame -ennakko (PC)

Nuclear Dawn (Mac, PC)

Tekken Hybrid (PS3)

Muropaketin uusimmat