UUSIMMAT

FIFA 11 tuo kentälle entistä aidommat pelaajat

09.06.2010 13:42 | Jukka O. Kauppinen

EA:lla on riittänyt kiireitä futisrintamalla. Tuntuu kuin FIFA 10 ilmestyi vasta äsken ja virallinen MM-futispeli South Africa on pitänyt devaajat kiireisinä sen jälkeen. Mutta nyt EA Sports ehti paneutua FIFA-sarjan seuraavaan teokseen, jonka merkittävin ominaisuus on pelaajien esittäminen aiempaa todenmukaisempina, enemmän esikuvaansa muistuttavina persoonina.

Peliin onkin kehitetty Personality+ -niminen järjestelmä, jonka myötä pelaajien väitetään muistuttavan esikuvaansa muutenkin kuin pelkästään nimeltään ja statistiikaltaan. Pelaajien tekoälyjärjestelmä saa heidät pelaamaan ja käyttäytymään aitojen esikuviensa tyyliin

Hahmojärjestelmä mallintaa pelaajien käytöksen 93 pelinsisäisen käyttäytymisarvon avulla, joita EA Sportsin 1700 futisasiantuntijaa päivittävät jatkuvasti.

Personality+ -järjestelmän lisäksi uudessa futiksessa on Pro Pass -syöttöjärjestelmä, jossa syötön tarkkuus riippuu sekä pelaajan omista taidoista että pelihahmon kyvyistä.

Muutoin peli pohjautuu edellisvuotiseen FIFA 10 -futispeliin, jota on hyvästä syystä kehuttu maailman parhaaksi futispeliksi.

FIFA 11 julkaistaan syksyllä 2010.

Lisätietoja: http://www.easports.co.uk/

Lisää aiheesta

FIFA 10 (PS3, Xbox 360)

2010 FIFA World Cup South Africa (PS3, Xbox 360)

Lue myös

E3dome – vuoden 2009 tapahtumien kertausta: Nintendo

E3dome: Spider-Man seikkailee ulottuvuudesta toiseen

Ei kolmatta HL2-episodia, ainakaan vielä

Mortal Kombat: Rebirth -lyhäri äimistytti – tekijät yrittävät tehdä elokuvan

Muropaketin uusimmat