Uusimmat

FIFA 23:n uudet hahmomallit saavat kritiikkiä todellisilta jalkapallotähdiltä – ”Tämä en ole minä”

24.03.2023 12:00 Muropaketin toimitus

FIFA 23:n uusien pelaajien hahmomalleihin ei ole turhan paljon aikaa panostettu.

FIFA 23 ilmestyi viime vuonna, ja pelin tähtinä olivat tällä kertaa naiset, sillä ensi kertaa peliin lisättiin suuri määrä naisten jalkapallojoukkueita. Nyt huomiota on herättänyt, että peliin on juuri lisätty myös yhdysvaltalaisen National Women’s Soccer Leaguen kaikki 12 joukkuetta pelaajineen.

Valitettavasti pelikehittäjät olisivat voineet käyttää pelaajien ulkonäköön hieman enemmän aikaa.

Kuten Kotaku kertoo, ovat tosimaailman jalkapalloilijat huvittuneet tai järkyttyneet nähdessään, miltä heidän hahmomallinsa pelissä näyttävät. Pelaajat ovat nostaneet esiin kuvakaappauksia pelistä osoittaakseen, kuinka pahasti homma on mennyt metsään.

”Ilmoittakaa joku kun löydätte minut”, twiittasi esimerkiksi Angel Cityn pelaaja Madison Hammond, ”koska tämä se ei ole.”

Portland Thornsin pelaaja Janine Beckie puolestaan piruili löytäneensä kadonneen kaksosensa. Angel Cityn pelaaja Sydney Leroux postasi parikin kuvaa, joista yhdessä hän huomautti että pelikehittäjät ovat suurentaneet hänen rintojaan, ja toisessa hän vain kuittasi: ”Te säikäytätte minun lapseni.”

FIFA-pelejä on vuosikausia kritisoitu puolivillaisesta viimeistelystä, joten hahmomallien heikko taso ei ole suurikaan yllätys. Toivottavasti EA Sports ottaa asiakseen korjata hahmoja, sillä Kotakun mukaan amerikkalaiset FIFA-pelaajat ovat toivoneet NWSL:n lisäämistä peleihin jo vuosia.