FIFA:lle saattoi löytyä uusi yhteiskumppani, Take-Two Interactive ylisti jalkapalloliittoa

17.05.2022 19:38 Muropaketin toimitus

Take-Two Interactive kehui FIFA:a, joka lopetti yhteistoiminnan Electronic Artsin kanssa. Ei ole selvää, kuka jatkossa tulee toimimaan Kansainvälisen jalkapalloliiton kanssa, mutta Take-Twon kommentit antavat ymmärtää, että yhteistyökumppani on saattanut jo löytyä.

Rockstar Games -yhtiön omistava Take-Two Interactive kehui Kansainvälistä jalkapalloliitto FIFA:a, joka on Take-Twon mielestä väkevä brändi. Asiasta kertoo Eurogamer.

FIFA katkaisi äskettäin pitkän yhteistyön Electronic Artsin kanssa, joka julkaisi ensimmäisen FIFA-pelin nimellä FIFA International Soccer vuonna 1993. EA julkaisee vielä yhden FIFA-pelin, jonka jälkeen yhtiön jalkapallopelit kulkevat nimellä EA Sports FC.

“Olemme hyvin kiinnostuneita laajentamaan toimintaamme urheilupeleihin. FIFA on väkevä brändi, jolla on paljon painoarvo. Meillä ei siitä huolimatta ole tällä hetkellä enempää kerrottavaa”, lausui Take-Twon toimitusjohtaja Strauss Zelnick.

Kansainvälinen jalkapalloliitto tiedotti, että aikoo jatkaa brändinsä lisensointia jalkapallopeleihin. Se haluaa, että FIFA-pelejä tehdään jatkossa niin, että ne ovat kiistämättä parhaita mahdollisia jalkapallopelejä.

LUE MYÖS: Lähes 30 vuoden ikään ennättänyt legendaarinen pelisarja vaihtaa nimensä – FIFA lakkaa olemasta