Final Fantasy -kehittäjän NFT-peli sai trailerin – osa sisällöstä avautuu vain NFT-ostajille

15.03.2023 12:00 Muropaketin toimitus

Square Enix on edelleen tekemässä NFT-pohjaista peliä, jonka ensimmäinen traileri ei oikeastaan kerro yhtään mitään.

Final Fantasy -peleistä parhaiten tunnettu pelijätti Square Enixin on kehittänyt NFT-kaupitteluun perustuvaa peliä jo hyvän aikaa. Nyt Kotaku kertoo, että Symbiogenesis-nimeä kantava peli on viimeinkin saanut ensimmäisen trailerin.

Alla olevalta trailerilta ei kyllä voi päätellä yhtään mitään siitä, millainen pelikokemus on lopulta luvassa. Square Enixin mukaan peli tulee sisältämään 10 000 NFT:tä, ja vaikka sen voi pelata läpi myös tekemättä ostoksia, osa tarinallisesta sisällöstä on suljettu NFT-ostojen taakse.

Symbiogenesis on herättänyt paljon hämmennystä sekä kritiikkiä, sillä NFT-markkinat kokivat viime vuonna suuren romahduksen, lohkoketjuteknologian ympäristövaikutusten on osoitettu olevan merkittäviä ja tietysti koko NFT-kaupittelua pidetään omanlaisenaan huijauksena.

Lähimuistissa on myös Formula 1:n virallisen NFT-pelin sulkeutuminen, josta Kotaku kertoi viime vuonna. Tuolloin kävi niin, että pelin sulkeutuminen teki kaikista sen yhteydessä tehdyistä NFT-ostoksista kertaheitolla täysin arvottomia.

Jää nähtäväksi, kuinka käy Square Enixin projektissa ja milloin Symbiogensesis lopulta näkee päivänvalon. Pelin virallisten nettisivujen pitäisi avautua ylihuomenna, 17. maaliskuuta.

Muropaketin uusimmat