Uusimmat

Final Fantasy -peleihin saattaa tulla historiallinen muutos

23.05.2023 14:40 Muropaketin toimitus

Final Fantasy -pelien nimeämisestä on käyty keskusteluja Square Enixin päättäjien kanssa, paljastaa uuden pelin tuottaja.

Final Fantasy 16 on pian ilmestymässä, mutta se saattaa jäädä viimeiseksi numeroiduksi Final Fantasy -peliksi. Tämä paljastui tuoreessa haastattelussa, jonka mukaan Final Fantasy -pelien numeroinnista voidaan tulevaisuudessa luopua.

Kuten Video Games Chronicle kertoo, Final Fantasy 16:n tuottaja Naoki Yoshida on todennut, että Square Enixin päättäjien kanssa on keskusteltu numeroinnin lopettamisesta. Tuottajan mukaan numerointi vaikeuttaa pelien markkinointia ja antaa turhaan sellaisen kuvan, että aiempia pelejä pitäisi olla pelannut.

”Monet pelaajat ajattelevat sitä niin kuin sarjakuvia, että pitäisi lukea alusta asti tietääkseen mitä on menossa”, Yoshida kuvaili. ”Se on vaikeaa markkinoinnille, koska jokaisen numeroidun pelin kohdalla meidän pitää selittää, että aiempia pelejä ei ole pakko pelata.”

Yoshida kuitenkin korosti, että seuraavien pelien numerointi on niistä kiinni, jotka pelejä aikanaan kehittävät ja jotka ovat puikoissa. ”Se on heidän ongelmansa, ei meidän”, Yoshida totesi.

Final Fantasy 16 ilmestyy 22. kesäkuuta PlayStation 5:lle.

LUE MYÖS: Ensituntumat | Final Fantasy 16 synkistelee eeppisesti ja tarinakin jäi kutkuttamaan