UUSIMMAT

Final Fantasy XV sai järjettömät 16 traileria ennakkotilaajien DLC-bonuksista

12.11.2016 10:00 Tuukka Hämäläinen

finalfantasy-finalfantasyxv-001

Final Fantasy XV:lle on tarjolla erilaisia ennakkotilaajan bonuksia ostopaikasta riippuen. Pelille julkaistiinkin juuri peräti 16 lyhyttä DLC-traileria.

Monille videopelien ennakkotilaajille tarjotaan nykyään kaupanpäällisinä lisäsisältöä peleihin, ja joskus bonukset myös vaihtelevat ostopaikasta riippuen. Pian ilmestyvän Final Fantasy XV:n kohdalla tämä käytäntö näyttää kuitenkin menneen aavistuksen liian pitkälle.

Kuten Kotaku raportoi, Square Enixin Pohjois-Amerikan YouTube-kanavalle on hiljattain ilmestynyt mielettömät 16 traileria, jotka esittelevät pelkästään pelin ennakkotilaajien DLC-bonuksia. Eri bonukset ovat tarjolla esimerkiksi PlayStationin ja Xbox Onen pelikaupoissa, Amazonissa, GameStopissa ja Square Enixin omassa kaupassa, ja ne vaihtelevat aseista kalapakkiin ja kamerasettiin.

Alla muutama esimerkki DLC-trailereista, ja loput löytyvät Square Enixin kanavalta, sekä Kotakun artikkelista. Final Fantasy XV ilmestyy 29. marraskuuta huolimatta siitä, mistä sitä lähtee ostamaan.