Finn tekee maagisen eleen ja loitsii kotipolttoista

01.08.2012 20:20 | Jukka O. Kauppinen

Sonyn Move-ohjaimelle on julkaistu jos jonkinlaista kivaa bilepeliä, mutta miten käy kun sille sorvataan vähän vakavammin otettava toimintaseikkailu? Juho Anttila sukelsi ensimmäistä kertaa Moven maailmaan ja otti selvää.

Velhon oppipojaksi ei ilmeisesti ole asiaa, jos ei omaa kleptomaanisia taipumuksia ja akuuttia kyvyttömyyttä totella yksinkertaisiakaan ohjeita. Niinpä myös Sorceryn sankari Finn joutuu pulaan heti, kun opettajan silmä välttää. Virhe sinne, toinen tänne ja kohta tilanne riistäytyy lapasesta pahemman kerran.

Puhuva kissakaveri onkin oikeasti jotain ihan muuta, maat ja mannut täyttyvät möröistä eikä mikään ole enää niin kuin ennen. Finnille tuleekin melkoinen kiire oppia kaikki oleelliset velhon taidot ja nousta täyteen potentiaaliinsa. Muuten ei hyvä heilu, ei Finnille, kissalle tai koko keijujen valtakunnalle.

Kolmannen persoonan näkökulmasta kuvattua seikkailua ohjataan PlayStation Move -navigaatio-ohjaimella ja varsinaisella Move-palikalla. Navigaatio-ohjaimen voi korvata myös tavallisella padilla.

Lue koko arvostelu: Sorcery (PS3)

Lue myös

Amazing Spider-Man (PS3, Xbox 360)

Scania Truck Driving Simulator: The Game (PC)

The Secret World (PC)

TrackMania 2: Canyon (PC)