FlatOut 3 on peli helvetistä – sai Eurogameriltä 1/10!

05.01.2012 17:00 | Jukka O. Kauppinen

Muistanette kenties miten uutisoimme kuukausi sitten FlatOut-pelisarjan seuraavasta osasta, Flatout 3:sta? Flatout 3: Chaos & Destruction  julkaistiin joulukuussa ainakin Steam-palvelun kautta, mutta eipä olisi kannattanut. Peli näytti hirveältä jo ennakkovideoissakin, eikä lopullinen tuotos yltänyt edes karseiden trailerienkaan tasolle.

Tietäkäätte, että tähän roskaan ei Domen arvosteluvoimavaroja tulla käyttämään, sillä kiitos Eurogamerin, tiedämme nyt miten karseaa paskaa Team 6:n tekemä ja Strategy Firstin julkaisema FlatOut 3 on…

1/10.

1/10!!

”Jos on olemassa ajopelien helvetti, tämä on se.”

Kilpailevat autot pysähtelevät kuin seinään pelaajan edessä. Pelaaja spawnaa moninpelissä tyhjyyteen radan ulkopuolelle. Tai nokka vastakkaiseen suuntaan. Kilpailijat törmäilevät enemmän toisiinsa kuin ajavat kilpaa. Vauriomallinnus heitetään nopalla.

Onko tässä vuoden 2011 surkein kaupallinen peli?

Näin siis kävi, kun Empire Interactiven konkurssin seurauksena FlatOut-pelisarjan oikeuksia myytiin pitkin maailmaa. Bugbearin luoma teos on nyt vieraissa käsissä, surullisin seurauksin. Älkää herrannimessä ostako tätä hyvän pelin nimellä ratsastavaa skeidaa edes alennusmyynnistä.

Lue Eurogamerin arvostelu: Flatout 3: Chaos & Destruction Review

Lisää aiheesta

FlatOut (pc, PS2, Xbox)

Flatout 2 (PC, PS2, Xbox)

FlatOut Ultimate Carnage (360)

FlatOut Ultimate Carnage (PC)

Lue myös

Domen pelitoimituksen vuoden pelit: osa 2

Video: Todellisen maailman WipeOut on entistä lähempänä

WoWin huipulla käydään kamppailua, jossa jaetaan bannejakin

Äänestä: Valitse vuoden 2011 parhaat pelit

Menikö jo tilaukseen?

Katso tilanne vastaamatta

Muropaketin uusimmat