UUSIMMAT

Flight Simulator X valmistui, rullaa kiitotielle

19.09.2006 14:05 | Jukka O. Kauppinen

Tervetuloa Microsoftin lennolle 10, Helsingistä Tokioon. Lentokapteeni Aces Simulations ilmoittaa, että koneemme Flight Simulator X on lastattu ja tankattu. Olemme valmiit nousuun. Kiinnittäkää turvavyönne.

25-vuotias Flight Simulator –sarja saa kohtsillään kymmenennen osansa. Ensi kuun puolella julkaistava lentosimulaattori on valmistunut ja matkalla painoon. Flight Simulator X kehuu tarjoavansa entistä enemmän lennettävää ja katsottavaa. Tai kuten Microsoft lausuu, ”täysin uuden ja innovatiivisen pelielämyksen.”

Vapaamuotoisen lentelyn ohella simulaattorissa on nyt myös tehtäviä, jotka tarjoavat pelaajille uudenlaisia haasteita. Lisäksi simulaattorissa on uudistettu online-järjestelmä, jonka ansiosta samalla koneella voi lentää kaksikin pelaajaa. Sisäänrakennettu lennonjohtojärjestelmäkin löytyy.

Simulaattorista ilmestyy kaksi versiota: normaali ja deluxe. Maaginen päivämäärä: 13.10.2006.

http://www.microsoft.com/games/pc/flightsimulatorx.aspx

Ovatko Flight Simulatorit tuttuja entuudestaan?

Katso tilanne vastaamatta

Keskustelu

Juu, ei tällaisia pysty konsoleille tekemään.
Taas yksi syy jättää pleikkarit kauppaan.

Kyllä tämä on ihan ehta PC-peli.
Vistalle tulee päivitetty versio ensi vuonna.

En ole kyl kuullut että ois tulossa, mitenkäs tätä muka pystys konsolilla pelaamaan? Meinaan peeceelläkin tarviit näppiksen kaikkia nappeja suunnilleen ja parikytnamiskanen ilokepukka on must have

Muropaketin uusimmat