Floridalainen nainen aikoo mennä Tetriksen kanssa naimisiin

09.01.2018 23:11 | Muropaketin toimitus

Yhdysvaltalainen henkilö aikoo mennä Tetriksen kanssa naimisiin. Taustalta löytyy epäonninen romanssi Pierre-nimisen taskulaskimen kanssa.

Objektiseksuaalisuus on erittäin harvinainen seksuaalisen suuntautumisen muoto, sillä objektiseksuaalit kokevat seksuaalista vetovoimaa elottomiin esineisiin. Eräs tällainen ihminen on Yhdysvaltojen Floridassa elävä henkilö, joka on niin vakavasti rakastunut Tetrikseen, että aikoo mennä sen kanssa naimisiin.

Kyseinen 20-vuotias Fractal Tetris Huracanin nimellä kulkeva henkilö aloitti suhteensa videopelin kanssa vuonna 2016, ja viettää nykyään noin 12 tuntia vuorokaudessa rakkaansa parissa. Hän pelaa peliä eri verkkosivuilla, kännykällä ja vanhalla kunnon Gameboylla.

“Mielestäni Tetris on niin kaunis, hänessä tiivistyy täydellisyyden tavoittelu ja hän stimuloi mieltäni. Saan Tetriksestä sen tunteen minkä parisuhteessa olevat ihmiset saavat – tunne siitä, että se oikea on löytynyt. Rakastan häntä niin paljon ja saan hänestä valtavaa tyydytyksen tunnetta. Minulla on häneen vahva yhteys”, Huracan kertoo haastattelussa.

Huracan oli aiemmin seurustelusuhteessa Pierre-nimisen taskulaskimen kanssa.