Fortnite Battle Royale ja PlayerUnknown’s Battlegrounds ovat tämän hetken kuumimpia murhasimulaattoreita

11.10.2017 22:13 | Muropaketin toimitus

Fortnite Battle Royalella on yli 10 miljoonaa pelaajaa – PlayerUnknown’s Battlegrounds on käynyt kaupaksi yli 15 miljoonaa kertaa.

Fortnite Battle Royale ja PlayerUnknown’s Battlegrounds ovat tällä hetkellä kovassa ja verisessä suosiossa. Kummassakin verkkopelissä yritetään murhata kanssapelaajia mahdollisimman paljon ja mikäs sen mukavampaa.

Steamin statistiikkaa esittelevä Steam Spy -palvelun mukaan PlayerUnknown’s Battlegrounds -verkkoräiskintä on myynyt hyvin: eiliseen mennessä peli oli ostettu yli 15 miljoonaa kertaa. Ei lainkaan huono saavutus peliltä joka julkaistiin Steamin Early Accessissa vasta viime maaliskuussa. Syyskuun alussa ilmoitettiin, että PUBG on ylittänyt kymmenen miljoonan myydyn kopion, eli videopeliä on ostettu lähes 6 miljoonaa kappaletta yhden kuukauden aikana.

Fortnite Battle Royalea on pelannut jopa 10 miljoonaa pelaajaa sen kahden viikon mittaan, kun peli on ollut tarjolla. Ilmaispelin kimppuun kävi sen ensimmäisen vuorokauden aikana miljoona pelaajaa, joka on hyvä saavutus millä tahansa kuviteltavissa olevalla mittarilla. Viime maanantaina toistensa tähtäimessä oli murhakentillä jo vajaat 4 miljoonaa pelaajaa.

Pelin kehittänyt Epic Games on juhlistanut 10 miljoonan pelaajaan rajapyykkiä julkaisemalla infograafin, johon on kerätty nippelitietoa Fortnite Battle Royalesta.