Fortniten iOS-versio on viisi kertaa tuottoisampi kuin PlayerUnknown’s Battlegroundsin Android- ja iOS -versiot yhteensä

03.05.2018 20:29 | Muropaketin toimitus

 

PlayerUnknown’s Battlegroundsin Android- ja iOS-versiot ovat yhdessä tuottaneet noin kolmanneksen siitä mitä Epic Gamesin iOS-Fortnite on tahkonnut.

Fortnite ja PUBG ovat olleet saatavilla mobiilialustoille maaliskuusta saakka, mutta PUBG on lyönyt rahoiksi vasta viime viikolla.

Kun kummankin pelin ensimmäisten viikkojen tuloja vertailee, on Fortnite selvästi edellä, vaikka sitä on ladattu huomattavasti PUBG:ia vähemmän.

Fortnite tuotti viisi kertaa enemmän iOS-versiollaan: summaksi tuli 3,7 miljoonaa dollaria ensimmäisellä viikolla. PUBG:n yhdistetyt Android ja iOS -tuotot jäivät noin miljoonaan dollariin.

Epic Gamesin battle royalea ladattiin 3,7 miljoonaa kertaa ensimmäisellä viikollaan. PlayerUnknown’s Battlegroundsia sen sijaan ladattiin 22 miljoonaa kertaa.

Asiaa tutkineen Sensor Tower -yrityksen mukaan ero selittyy niillä tavoilla miten pelit tuottavat rahaa.

Fortnite tarjoaa pelaajilleen mahdollisuuden ostaa erilaisia rajoitetun ajan myynnissä olevia asusteita ja päivittäisiä esineitä.

PUBG mahdollistaa loottilaatikoiden ostamisen. Näistä laatikoista löytyy satunnaisia esineitä, jotka usein saattavat olla sellaisia joita kyseisellä pelaajalla on jo ennestään.