UUSIMMAT

Forza Horizon ja vallan kelvolliset autolisärit – Juho testaa

08.10.2013 21:30 | Jukka O. Kauppinen

Juho Anttila palasi tauon jälkeen Forza Horizonin baanalle ja päätti koeajaa kolme peliin julkaistua DLC-laajennusta, jotka olivat jääneet julkaisunsa kieppeillä koeajamatta. Ja hitsi, hyviähän ne olivat!

Tuttuun Forza-tyyliin peliä on tuettu niin monella lisäsisältöpaketilla, että heikompi sekoaa laskuistaan. Rallilisäri käsiteltiinkin Domessa jo aiemmin. Nyt on luvassa katsaus kolmeen myöhempään, uusia autoja sisältävään lisäosaan.

Laajasta tarjonnasta testipenkkiin valikoitui kolme kuukauden välein julkaistua autopakettia. Helmikuinen Jalopnik -paketti, maaliskuinen Meguiar -paketti ja sokerina pohjalle huhtikuun Top Gear -teemoitettu autopaketti. Kaikki mainitut lisärit sisältyvät jo pelin kausikorttiin, muille lisäautot kustantavat hieman alle vitosen laakia kohden.

Jokaisen lisärin mukana tulee kuusi erilaista autoa. Testissä jokaista ajokkia ulkoilutettiin Horizonin maisemissa erilaisilla tieosuuksilla, niin syheröllä kuin suorallakin ja asfaltin ohella myös sorateillä. Testit ajettiin pääasiassa tehdasasetuksilla. Ohjausvälineenä oli Mad Catzin mainio Force Feedback -ratti.

Lue koko arvostelu: Forza Horizon autopakettikatsaus (Xbox 360)

Lisää aiheesta

Forza Horizon (Xbox 360) 

Forza Horizon Rally Expansion Pack DLC (Xbox 360)

Muropaketin uusimmat