Uusimmat

Forza Motorsportia ilmaiseksi PC:llä jo ensi viikolla

29.04.2016 10:00 Juho Anttila

Microsoftin aikomus yhdistää Windows 10 – ja Xbox One -ekosysteemit pelipuolella on puhuttanut tämän kevään aikana monia. Kaikki äänet eivät ole olleet positiivisia; ovathan osat pelintekijöistä pelänneet muun muassa alustan avoimuuden puolesta. Jos tuloksena on jotain sellaista, kuten vaikkapa ilmaiseksi pelattava PC:llä pyörivä Forza Motorsport, olen itse ainakin valmis joka tapauksessa ottamaan Microsoftin uudet kuviot vastaan innolla.

Kuten jo aiemmin kerroimme, Turn 10 ja Microsoft aikovat kehittää kaikki tulevat Forza Motorsport -pelit yhtä aikaa PC:lle ja Xbox Onelle. Sitä ennen nähdään eräänlainen koeversio, Forza Motorsport 6: Apex, joka tarjoaa Forza Motorsport 6:sta PC:lle optimoidun, hieman rajatumman siivun. Peli siirtyy kaikille avoimeen betatestiin jo ensi viikolla, tarkemmin sanottuna toukokuun 5. päivä.

Apex on yksinpelattava kokeilu- ja sisäänheittotuote, joka ei siis pidä sisällään moninpeliä. Sen sijaan peliin on upotettu 12 tapahtuman mittainen urapelimuoto, 63 autoa, 20 erilaista ratamallia kuudella eri radalla ja säännöllisiä lisätapahtumia. Peli vaatii pyöriäkseen luonnollisesti Windows 10 -käyttöjärjestelmän.

Lähde: Eurogamer

Lisätietoja: www.forzamotorsport.net/en-us/news/fm6_apex_beta_announce

Lisää aiheesta

Maailman paras autopelisarja suuntaa PC:lle

Tunteella, ei pelkällä tekniikalla: Forza Motorsport 6 sai Juholta viis kautta viis ja peukunkin

Mulkaisu: Forza Motorsport 6