Uusimmat

FPS Terminator -fanipeli vaikuttaa upealta

20.07.2010 11:06 Jukka O. Kauppinen

Terminator-pelien rintamalla ei ole ollut viime vuosina juuri juhlimisen aihetta. Terminator: Pelastus -elokuva oli melkoista hutturoskaa, josta pystyi kuitenkin nauttimaan kun rainaan suhtautui komediana eikä action-mättönä. Terminator: Salvation -pelistä ei saanut irti edes sen vertaa. Mutta  nyt! Fanien luoma ilmainen FPS Terminator -modi syöksyy suoraan parhaaseen Terminator-kaanoniin.

Unreal Engine III -pelimoottorilla tehty yksinpeli vie pelaajat vuoden 2029 Terminator-sotiin, kamppailemaan kamalia robottiarmeijoita vastaan. Vastassa on niin klassisia T800-sotureita kuin robottien erilaisia tankkeja ja lentovekottimia.

Peli on yhä keskeneräinen ja tekijät ovat julkaisseet siitä lyhyehkön demoversion, jolla voi ottaa maistiaisia tulevasta. Lopullinen peli sisältää yhdeksän jaksoa silkkaa toimintaa, joka nojaa tukevasti niihin hyviin Terminator-elokuviin.

The Original Studios -tiimin teokselle ei ole annettu vielä sen tarkempaa julkaisupäivää, vaan harrastajat tekevät luomustaan kaikessa rauhassa.

Lisätietoja: FPS Terminator Alpha 1.0

Lue myös

Arvostelu: Chaos in the Old World

Codemasters-kiho: DRM ei pysäytä piratismia

Fallout: New Vegas -seikkailua pohjustetaan sarjakuva-albumilla

Miyamoto: Wiistä ei ole tulossa 3D-konsolia