Uusimmat

Freelance-etsivät syksyllä kauppojen hyllyille

15.03.2007 16:05 Miikka Lehtonen

Telltale Gamesin Sam & Max -seikkailupelit lienevät paras ja ainoa esimerkki toimiavasta episodipohjaisesta levityksestä. Syksystä alkaen pelit saa myös kauppojen hyllyiltä, TV-sarjoista tuttuina kausibokseina.

Tänään julkistetun yhteistyösopimuksen mukaan itävaltalainen JoWood huolehtii pelien levityksestä Euroopassa, jenkkilässä puolestaan asialla on The Adventure Company. Sam & Max Season 1 ilmestyy kummallakin alueella elokuussa 2007.

Tämänkaltainen levitys on ollut alusta alkaen Telltalen suunnitelmissa, sillä kausibokseista on puhuttu kausikortin ja yksittäisepisodien ohella alusta saakka. Hyvä uutinen niin pelaajille kuin firmoillekin, sillä Sam & Max löytävät tätä kautta varmasti vielä entistä suuremman yleisön.

JoWoodin toimitusjohtaja oli sopimuksesta riemuissaan. ”Olemme innoissamme päästessämme työskentelemään Telltalen kanssa. Sam & Max on vahva tuotemerkki ja fanit niin Euroopassa kuin maailmanlaajuisestikin odottavat innolla sarjan ensimmäisen kauden julkaisua”, Albert Seidl hehkutti.

Saitilta voi lukea pikapuoliin lisää Samin ja Maxin seikkailuista pelisarjan 2. ja 3. episodin arvostelujen myötä.

Lue lisää Samista ja Maxista

Sam & Max Episode 1: Culture Shock -arvostelu

Kuvia Sam & Maxin kolmannesta episodista

Muropaketin uusimmat