UUSIMMAT

Frozen Synapsen voittokulku jatkuu: IGF-palkinto, DLC, iPad-käännös…

09.03.2012 14:00 Jari Mikkonen

Viime vuoden taktisella indie-yllättäjällä, Mode 7 Gamesin Frozen Synapsella, näyttäisi pyyhkivän hyvin. Peli nimittäin nappasi vastikään San Franciscossa pidetyn Independent Game Festivalin yleisöpalkinnon. Ja tänä vuonna pakastetaan vielä lisää hermoliitoksia: tulossa on nimittäin sekä DLC-laajennus, että iPad-versio.

Laajennusta on mahdollista päästä jo beta-testaamaan, ohjeet liittymiselle löytyvät Mode 7 Gamesin blogista. Ja mitä se sitten pelaajille tarjoaa? No miten olisi vaikka 2 vastaan 2 matsit tai mahdollisuus pelata kampanjaa kahden pelaajan voimin tekoälyä vastaan? Kyllä allekirjoittaneelle ainakin kelpaa!!! Lisäksi tarjolla on uusi yksikkö, mutaattoreita, uusi pelimuoto, vuorojen aikarajat sekä hotseat.

Myös iPad-käännös kuulostaakin varsin herkulliselta, Frozen Synapsen nopeatempoiset aivopähkinät kun sopivat mitä parhaiten junassa, vessassa tms. pelattaviksi.

Lähde: http://www.mode7games.com/blog/

Lisätietoja: http://www.frozensynapse.com/

Lisää aiheesta

Frozen Synapse (PC, Mac)

Onneksi vielä löytyy indie-kehittäjiä joille pelaajien raha kelpaa. Tällainen on oxfordilainen Mode 7 Games, joka ei ole lähtenyt innovoimaan pyörää uudestaan, vaan on ottanut toimivan aihion menneisyydestä, puristanut löysät pois ja hionut sen briljantiksi.

Lue myös

Free to play iski taas: Team Fortress 2 muuttui hirvittäväksi rahakoneeksi

NASA ja Rovio lyöttäytyivät yhteen – tässä on Angry Birds Space

SSX (PS3, Xbox 360)

Witcher 2 Enhanced Edition -ensikosketus: kaunis hardcore-rpg myös konsoleilla

Muropaketin uusimmat