Frozenbyte julkaisi kaikki pelinsä maksa mitä jaksat -periaatteella

13.04.2011 10:00 | Tero Lehtiniemi

Kotimainen Frozenbyte-firma tunnetaan parhaiten ehkä PS3:llakin mainetta niittäneestä Trine-tasoloikastaan. Tätä ennen firma on kuitenkin työskennellyt muun muassa Shadowgrounds-nimisen pelisarjan parissa. Oli firma tuttu tahi ei, kaikkia varmaan kiinnostaa että Frozenbyte on julkaissut nyt kaikki pelinsä yhtenä pakettina. Ja hinta? Sen päätät sinä.

Kuten nimestäkin ehkä saattaa voida päätellä, Humble Frozenbyte Bundle noudattaa hinnoittelupolitiikassaan Humble Indie Bundlejen lanseeraamaa periaatetta. Paketin ostaja saa päättää itse kuinka paljon pelipaketista maksaa, ja vieläpä päättää kuinka rahat jakautuvat hyväntekeväisyyden, pelintekijöiden ja ties minkä välillä.

Paketti sisältää firman kuuluisimpien pelien, eli Trinen, Shadowgroundsin ja Shadowgrounds Survivorin lisäksi pelien soundtrackit sekä Splot- ja Jack Claw -pelit. Lähes kaikki pelit toimivat sekä Linuxilla, Windowsilla että Macilla. Splotista löytyy myös iOS-versio, Jack Clawin suhteen Steve- ja Linus-miehet joutuvat tyytymään lähdekoodiin ja myöhemmin tulossa oleviin porttauksiin.

Humble Frozenbyte Bundle on loistava tilaisuus sekä tutustua hienoon osaan uudempaa kotimaista peliteollisuutta, että testata moraalista selkärankaa. Tuetko firmaa ja hienoa asiaa, vai et?

Linkki: Humble Frozenbyte Bundle

Lue myös

Domen arvosteluviikko 14/2011: Eat Them, Ghostbusters, Pokemon Black, Strategic Command WW1 ja Total War: Shogun 2

Kummitustarina Half-Life 2:een – lataa Dear Esther -modi

Sony hiljensi Geohotin lakikeinoin – ja palkkasi myös?

Warhammer 40k: Space Marine – ensitestissä äijämäisin peli, ikinä?