Frozenbyten räiskintätykitys Shadowgrounds Survivor saapui kauppoihin

30.11.2007 16:27 | Jukka O. Kauppinen

Helsingissä toimiva suomalainen pelistudio Frozenbyte Oy julkaisi jonkin aikaa sitten Steam-palvelussa uuden Shadowgrounds Survivor –toimintapelinsä. Nyt pelistä on saatu kauppoihin myös Special Edition –painos, joka sisältää pelilevyn lisäksi täydellisen soundtrackin omalla levyllään sekä suomenkielisen tekstikäännöksen.

”Shadowgrounds Survivor on yrityksemme toinen suuri peli ja tavoitteemme on korkealla. Peli on jo kerännyt kehuja pelaajilta, ja odotamme lopullista vastaanottoa suurella mielenkiinnolla,” Frozenbyten toimitusjohtaja Lauri Hyvärinen sanoo.

”Ensimmäisen Shadowgroundsin oppimisprosessi oli valtava. Nyt pääsimme tekemään asioita oikein alusta lähtien kaikilla tuotannon osa-alueilla, ja se näkyy.”

Shadowgrounds Survivor julkaistaan myös kansainvälisesti. Peli on jo ostettavissa digitaalisesta Steam-latauspalvelusta ja peli julkaistaan Pohjois-Amerikassa 1.12.

Peli julkaistaan laajemmin Euroopassa 2008 alkupuolella, jolloin osansa avaruuden hirviöiden hyökkäyksestä saavat muun muassa Saksa ja muut Pohjoismaat.

Special Edition –painoksessa on mukana myös pelin englanninkielinen versio, joten pelaajat saavat molemmat kielet samassa paketissa. Pelin ääninäyttely on englanniksi.

Shadowgrounds Survivorin suositushinta on 29,95 euroa ja ikäsuositus 16+. Peli on saatavissa hyvinvarustelluista tavarataloista ja pelikaupoista kautta maan.

Shadowgrounds Survivor

Shadowgrounds Survivor on adrenaliinintäytteinen toimintapeli, jossa kolme hampaisiin asti aseistettua selviytyjää saa vastaansa ulkoavaruuden hirviöiden hyökkäyksen.

Päivitettävät aseet ja hahmoparannukset yhdessä tuhovoimaisen arsenaalin kanssa antavat pelaajalle valmiudet iskeä takaisin ja pelastaa siirtokunta hirviöiden kynsistä. Pelin uudistuksiin kuuluvat parantunut grafiikka ja pelattavuus, pelaajan ohjattavat Mech-taistelukone ja suuri konetykki, sekä Survival-pelimoodi, jossa hirviöiden laumalle ei näy loppua.

Lisäksi pelin mukana toimitetaan hyvät modityökalut, joilla voi tehdä omia kenttiä ja muita muokkauksia peliin.

http://www.shadowgroundssurvivor.com/

Lue lisää eDomesta

Frozenbyte – uusi suomalainen pelitalo parrasvaloihin (osa 1)

Frozenbyte – uusi suomalainen pelitalo parrasvaloihin (osa 2)

Frozenbyte julkaisi kenttäeditorin Shadowgroundsiin

Joulun suomipelit

Kotimaisuus on valttia

Lisää suomipelejä maailmalle: Frozenbyteltä Shadowgrounds Survivor

Rauhanpuolustajat vaativat Maxia halimaan puita

Shadowgroundsiin julkaistiin päivitys, kopiosuojaukset veks

Shadowgrounds-tiimi ja Lordi

Suomalainen peliala saa merkittävää tukea kansainvälistymiseen ja demoihin

Suomalaisen pelialan suuri vuosi

Uusi suomalainen videopeli kaupoissa

Survivorrrr.....

Katso tilanne vastaamatta

Muropaketin uusimmat