Uusimmat

Gamescomissa varkaita: Larian Studiosin uutuuspelien kehitysversiot teille tietämättömille

16.08.2012 11:45 Tero Lehtiniemi

Voisi kuvitella, että tapahtumissa, joissa pelien kehitysversioita esitellään, itse pelien ja laitteiden vartioinnista huolehdittaisiin. Liekö valheellista turvallisuuden tunnetta vai mitä, mutta Larian Studiosin uutuuspelit lähtivät tapahtumassa varkaiden matkaan.

Pääasiassa ihan mukiinmenevistä Divinity-sarjan toimintaroolipeleistään tutulla Larian Studiosilla on tapahtumassa näytillä kaksi peliä, toimintastrategia Divinity: Dragon Commander ja roolipelisarjan tuorein osa Original Sin. Pelien varhaiset versiot sisältäneet koneet vietiin Larianin omalta ständiltä, ja tarina ei kerro miten ja missä välissä koneet päätyivät vorojen matkaan. Oma arvaukseni on että esittelijät olivat varmaan kaljalla. Larian tarjoaa joka tapauksessa koneiden palautumiseen ja tekijöiden tunnistamiseen ja kiinnijäämiseen kertovista vihjeistä viiden tuhannen dollarin palkkiota, ja toivoo peliyhteisön toimivan yhdessä asian tiimoilta.

Valitettava tapaus ei kuitenkaan Larianin vauhtia hidastanut, vaan pelien demot pyörivättällä hetkellä varakoneilla. Tämä on tietysti laiha lohtu, ainakaan itse en pelinkehittäjänä olisi kauhean mielissäni jos pelin kehitysversio huiskentelisi ties missä, esimerkki www.vertaisverkko.comissa.

Lähde: Eurogamer

Lue myös

Unit 13 (PS Vita)

Might & Magic: Raiders on ilmaispelattava hack’n’slash-seikkailu

Hyvän pelimainoksen ainekset: Penelope ja Monica Cruz minishortseissa

Kehittäjä väittää: pelaajat tahtovat maksaa DLC-paketeista