UUSIMMAT

GameXpo-pelimessujen ovet on nyt avattu – Messukeskus täyttyy peliaiheisesta ohjelmasta sunnuntai-iltaan asti

02.11.2018 14:19 | Muropaketin toimitus

Helsingin Messukeskuksessa syksyisin järjestettävä GameXpo-pelitapahtuma on taas polkaistu käyntiin.

Tänään kello 12.00 alkanut GameXpo jatkuu aina sunnuntaihin asti. Messut ovat auki seuraavasti:

Pe 2.11. klo 12–20
La 3.11. klo 10–19
Su 4.11. klo 10–17

Jo perinteiseen tapaan Suomen suurimmilla pelimessuilla on mukana konsoli- ja tietokonepelejä, mutta myös mobiililaitteita, lautapelejä ja muuta mukavaa ajanvietettä.

Messuvieraat pääsevät pelaamaan niin upouusia pelejä kuin myös vanhoja klassikoita. Messuhallista löytyy esimerkiksi arcade-peliautomaatteja, joita pääsee testaamaan nimellistä maksua vastaan. Ohjelmasta löytyy myös striimausvierailuja ja esports-mittelöitä.

Pelitapahtuman vieraista mainittakoon esimerkiksi Rogue Onesta tuttu Star Wars -näyttelijä Christopher Patrick Nolan, joka saapuu järjestäjien mukaan GameXpoon Kuolontähden piirustukset mukanaan. (Jos Nolanin nimi ei soita kelloja, älkää masentuko: näyttelijän rooli on suoraan sanoen Rogue Onessa hyvin mitätön.)

Ja toki paikalla on myös asianmukaisesti pukeutuneita cosplayn harrastajia. Muropaketti bongasi jo perjantaina puolenpäivän jälkeen ainakin yhden Deadpoolin lähinnä koululaisryhmistä koostuneen messuväen joukosta. Lisää pukuloistetta on luvassa viikonlopun edetessä, sillä Suomen parhaasta cosplay-asusta kilpaillaan GameXpossa sunnuntaina kello 14.00.

Lue lisää tapahtumasta GameXpon kotisivuilta.

GameXpon kanssa järjestetään Messukeskuksessa samaan aikaan GoEspo Winter ja OutletExpo. Samalla lipulla pääsee kaikkiin tilaisuuksiin.

Muropaketin uusimmat