Gears of War 3 löi ennakkotilausennätyksen

19.05.2011 10:00 | Tero Lehtiniemi

Jos Sony Defence Forcea ei lasketa, kaikki ovat varmasti kuta kuinkin sitä mieltä että Gears of War on aika hemmetin kova pelisarja. Äskettäin päättynyttä sarjan kolmososan moninpelibetaa kokeili reilusti yli miljoona pelaajaa, ja kaupallisella puolellakin näyttää hyvältä. Peli nimittäin rikkoi Xbox 360 -yksinoikeispelien ennakkotilausennätyksen.

Multiplatform-pelien kanssa näillä luvuilla ei iha vielä kilpailla, mutta Gears of War 3 on osoittautumassa jo ennakkotilausten perusteella melkoiseksi rahasammoksi tekijöilleen ja julkaisijalleen. Peliä on tähän mennessä ennakkotilattu yli miljoona kappaletta, ja mikään Xbox-yksinoikeuspeli ei ole aiemmin pystynyt samaan näin lyhyessä ajassa. osansa suosiolla varmasti oli ilmaisessa moninpelibetassa, johon sen kaikki pelaajat käyttivät neljän viikon aikana yli 249 vuoden edestä peliaikaa.

Valmista peliä joudutaan ikävä kyllä vielä odottamaan. Näillä näkymin Gears of War 3 julkaistaan 20. päivä syyskuuta, mutta historian perusteella hyvää kannattaa odottaa.

Lue myös

DiRT 3 – talla pohjaan ja rallia ajamaan

Fable 3 Traitor’s Keep DLC (PC, Xbox 360)

Fallout: New Vegas – Honest Hearts DLC (PC, PS3, Xbox 360)

Roccat Kova[+] – pelihiiri täynnä Lapin taikaa