UUSIMMAT

Gears of War 3 löi ennakkotilausennätyksen

19.05.2011 10:00 | Tero Lehtiniemi

Jos Sony Defence Forcea ei lasketa, kaikki ovat varmasti kuta kuinkin sitä mieltä että Gears of War on aika hemmetin kova pelisarja. Äskettäin päättynyttä sarjan kolmososan moninpelibetaa kokeili reilusti yli miljoona pelaajaa, ja kaupallisella puolellakin näyttää hyvältä. Peli nimittäin rikkoi Xbox 360 -yksinoikeispelien ennakkotilausennätyksen.

Multiplatform-pelien kanssa näillä luvuilla ei iha vielä kilpailla, mutta Gears of War 3 on osoittautumassa jo ennakkotilausten perusteella melkoiseksi rahasammoksi tekijöilleen ja julkaisijalleen. Peliä on tähän mennessä ennakkotilattu yli miljoona kappaletta, ja mikään Xbox-yksinoikeuspeli ei ole aiemmin pystynyt samaan näin lyhyessä ajassa. osansa suosiolla varmasti oli ilmaisessa moninpelibetassa, johon sen kaikki pelaajat käyttivät neljän viikon aikana yli 249 vuoden edestä peliaikaa.

Valmista peliä joudutaan ikävä kyllä vielä odottamaan. Näillä näkymin Gears of War 3 julkaistaan 20. päivä syyskuuta, mutta historian perusteella hyvää kannattaa odottaa.

Lue myös

DiRT 3 – talla pohjaan ja rallia ajamaan

Fable 3 Traitor’s Keep DLC (PC, Xbox 360)

Fallout: New Vegas – Honest Hearts DLC (PC, PS3, Xbox 360)

Roccat Kova[+] – pelihiiri täynnä Lapin taikaa

Keskustelu

@6 Nii eli sun mielestä beta ei ollu ilmanen, ku tarttee ostaa LIVE gold -aikaa?
Joo ja pitäähän sitä telkkari ja xboxikin ostaa, että oikeastaan aika kallis peli. Ruokaakin pitää ostaa, ettei nälkään kuole ja sähköt ja netti maksaa, että saa boksin ja telkun päälle ja pääsee peliä lataamaan.

Eli tämä siis oli ilmainen siten, että sen lataaminen ei maksanut mitään.

Miten tämä olikaan ilmainen? Uusi 12kk LIVE Gold ois pitäny hankkia, vaikkei sille vielä tarvetta olisikaan ollut…

Eikös Halo 3 ja Reach ja ole kuitenkin boxin ennakkoontilatuimmat koskaan?

”domessakin varmaan arvostelussa sitten jo valmispeukku pystyssä, vaikkei peli tarjoakkaan mitään uutta, mullistavaa tai edes mitenkään erinomaisesti tehtyä, mutta myihä se nyt paljon…”

Voin paljastaa suunnattoman salaisuuden:
Peukusta päättää arvostelija, peliä pelattuaan ja arvostelun kirjoitettuaan. Mahdolliset peukut mietitään aivan viimeisenä ja arvostelijan täytyy perustella erityisesti Suosittelemme-peukut niin, että myös muu toimitustiimi vakuuttuu.

Peukku ei ole koskaan yhden ainoan ihmisen päätös. Joten kyllä, pyrimme olemaan tässä asiassa niin kriittisiä kuin mahdollista.

tv,
jok

itse ostaisin kolmosgearin ihan vain sen takia, että pystyn seuraamaan/pelaamaan tarinan loppuun tai ainakin sitä hieman eteenpäin… kertonee, että jotain on tehny oikein :)

Kyllä tuossa uusia jippoja on muutama, mutta tosiaan ei sitä koko peliä uudelleen tarvitse rakentaa jos on sopivan vetävä tarina ja uudet maisemat joissa räimiä. IMO

itse ostaisin kolmosgearin ihan vain sen takia, että pystyn seuraamaan/pelaamaan tarinan loppuun tai ainakin sitä hieman eteenpäin… kertonee, että jotain on tehny oikein :)

Kyllä tuossa uusia jippoja on muutama, mutta tosiaan ei sitä koko peliä uudelleen tarvitse rakentaa jos on sopivan vetävä tarina ja uudet maisemat joissa räimiä. IMO

Voi näitä hype pelejä =) Mitään uutta, hienoa, tai oikeastaan edes mielenkiintoista ei traileri tai beta tarjonnut, mutta silti kauppa käy järjetöntä tahtia…

domessakin varmaan arvostelussa sitten jo valmispeukku pystyssä, vaikkei peli tarjoakkaan mitään uutta, mullistavaa tai edes mitenkään erinomaisesti tehtyä, mutta myihä se nyt paljon…

ei vais, dome on hyvä lafka tekeen arvosteluja, mutta muistakaa nyt olla kriittisiä. Pitäisi arvostelukappaleista aina raaputtaa nimet ym. pois ettei tiedä mitä arvostelee =)

Muropaketin uusimmat