Uusimmat

Gears of War 3:n spoilaajille tiedossa bänniä

16.08.2011 13:00 Miikka Lehtonen

Muistanette vielä, miten Gears of Warin sisäinen testiversio vuosi nettiin aiemmin tänä vuonna? Ja miten moni pelasi sitä innolla, heitellen nettiin paitsi videota pelistä, myös spoilereita sen juonesta? No, näitä sankareita voi odottaa nyt se kuuluisa banhammer, sillä Epiciä hupailu ei naurata.

Rod Fergusson, Gears of War 3:n tuottaja, kertoi Eurogamerille, että Epicillä on keinot ja halu pistää pelillä ennakkoon riekkuneet piraatit aisoihin. Fergusson puhuu nyt nimenomaan niistä sankareista, jotka warettivat aiemmin keväällä nettiin vuotaneen pelin testiversion ja sitten julkaisivat siitä videota ja spoilereita. ”Meillä on olemassa bännäyssysteemi, jolla voimme tunnistaa ja hoidella tiettyjä ihmisiä”, Fergusson kertoi.

”Jotkut ihmiset eivät vain ole kovin fiksuja ja mieti tarkkaan, mitä he tekevät. Ja näitä ihmisiä voi harmittaa, kun 20.9. he eivät voikaan hypätä pelaamaan Gears of Waria, koska heidät on bannattu.”

Kuulostaako ylireagoinnilta? Ehkä, mutta kuten yleensäkin, muutaman nettiapinan piti ottaa ja pilata hupi kaikilta käyttäytymällä kuin idiootit. ”Olin juuri pitämässä yhtä videochatia faniemme kanssa, kun joku hyppäsi chattihuoneeseen ja ryhtyi spämmäämään juonispoilereita yrittäen pilata pelin tuhansilta ihmisiltä. Tällainen käytös saa minut näkemään punaista”, Fergusson varoitti.

”Jos et arvosta tätä yhteisöä ja pelikokemusta, niin mekään emme arvosta sinua. Ei minulla ole mitään ongelmia poimia ämpäristä pois mätiä omenoita, jotta muilla on hauskempaa.”

Eipä juuri kamalasti vastaväitteitä ainakaan täältä.

Lähde: Eurogamer

Lue myös

Borderlands 2:n tehtävät ovat aiempaa suurempia ja hienompia

Valikoima oudoimpia ja hölmöimpiä modeja maanantain iloksi

”PS Vita tulee olemaan kuin hirvikolari”

Kinectistä tuli yllättäen kova 3D-mallinustyökalu