UUSIMMAT

Gears of War -pelisarjaan perustuva elokuva julkistettiin… jo toista kertaa

07.10.2016 12:00 | Tuukka Hämäläinen

gearsofwar-gearsofwar4-001

The Coalitionin studiojohtaja Rod Fergusson on paljastanut Gears of Wariin perustuvan elokuvan olevan esituotannossa. Tuottajien lisäksi muita tekijöitä ei kuitenkaan ole elokuvaan kiinnitetty, ja projekti julkistettiin kertaalleen jo yhdeksän vuotta sitten.

Gears of War 4 ilmestyy ensi tiistaina, 11. lokakuuta, mutta pelisarjan Epic Gamesilta perinyt The Coalition -studio on myös julkistanut Gears of Wars -sarjaan perustuvan elokuvan olevan esituotannossa. Polygonin mukaan The Coalitinionin johtaja Rod Fergusson paljasti tuotannon YouTuben livestream-lähetyksessä eilen.

Fergusson kertoo, että Gears of War -elokuvan tulee tuottamaan Universal Studios, ja elokuvan tuottajiksi on kiinnitetty Bluegrass Filmsin tuottajat Scott Stuber ja Dylan Clark. Kaksikon tileiltä löytyy muun muassa sellaisia elokuvia kuin Central Intelligence (2016) ja Oblivion (2013).

Käsikirjoittajaa ja ohjaajaa projektilla ei kuitenkaan vielä ole, eikä julkaisuaikataulustakaan ollut mitään puhetta. Polygon huomauttaakin, että Gears of War -elokuva on julkistettu kertaalleen jo vuonna 2007. Silloin elokuvaan oli kiinnitetty ohjaaja ja käsikirjoittajakin, mutta projekti jäi sitten kuitenkin toteutumatta.

Fergussonilla on kuitenkin kommenttiensa perusteella asenne kohdallaan Gears-elokuvan suhteen:

– Haluan sen olevan elokuva, joka tuntuu autenttiselta Gears of Warilta, mutta haluan sen tekevän vaikutuksen ensisijaisesti siksi, että se on hyvä elokuva, ja vasta toissijaisesti tekevän kunniaa alkuperäiselle materiaalille.

Jää nähtäväksi, ottaako Gears of War -elokuvan tuotanto tällä kertaa tuulta siipiensä alle. Tiistaina julkaistavan Gears of War 4:n kaupallinen menestys voi epäilemättä jarruttaa tai nopeuttaa elokuvan tuotantoa.

Gears of War 4
Kaikki jutut aiheesta