Uusimmat

Gears of Wariin uutta ilmaissisältöä

02.04.2007 14:51 Miikka Lehtonen

Kun Cliffy B. lupaili viime vuoden puolella Gears of Wariin ilmaisia päivityksiä, monet tuhahtelivat epäuskoisina. Tuhinat voi nyt pitää omana tietonaan, sillä Epic on lunastamassa lupauksiaan.

Mark Rein kommentoi tulevaa päivitystä – joka sisältää bugikorjauksia, teknisiä uudistuksia ja uuden moninpelitilan – Epicin foorumeilla. ”Jotkut uutta Annex-pelitilaa testanneet ovat sanoneet, että se on meidän tähän saakka paras moninpelitilamme. Voitte päättää itse, mitä olette tästä mieltä, kun se ilmestyy pian Xbox Liveen. Kerromme lisää ensi viikolla.”

Päivityksellä ei ole vielä sen tarkempaa aikataulua, mutta se on jo Microsoftin sertifiointiprosessin hampaissa, joten kyse on enää parista viikosta. Rein kertoi myös, että päivitys lisää peliin fanien toivomia ominaisuuksia, kuten 720p-tuen 1280×1024-resoluutiota käyttäville pelaajille. LCD-monitorien omistajat lienevät innoissaan.

Epicillä on pitkä ja kunniakas historia ilmaispäivitysten saralla, sillä Unreal Tournament -pelit ovat saaneet useita, lähes täyden lisäosan kokoisia ilmaispäivityksiä. Myös Gears of War on saanut jo uusia, ilmaisia moninpelikarttoja.

Muropaketin uusimmat