Uusimmat

Geneettistä hakkerointia karvaisilla ja karvattomilla kavereilla – arvostelussa Impossible Creatures

14.04.2016 10:00 Jukka O. Kauppinen

Enpäs tiennytkään, että Niklas Isberg on paitsi taitava kaupunkisuunnittelija, myös mestarillinen tiedemies. Tuskinpa millään muilla eväillä olisikaan syntynyt yhtä outoja otuksia, joita katselleessaan ei voi kuin todeta: Tämä On Väärin!

Impossible Creatures on luonteeltaan reaaliaikainen strategia, mutta se eroaa muista saman genren edustajista omintakeisella tyylillään ja ideallaan. Naksuttelu on huumorilla höystettyä taistelua, jonka erikoisuus piilee eläimistä koostuvan armeijan luonnissa.

Luomistyö pitää sisällään paljon suunnittelua, sillä elukat eivät ole täysin tavanomaisia. Impossible Creatures antaa mahdollisuuden risteyttää kaksi eläintä keskenään, jolloin niiden ominaisuuksiin voi vaikuttaa. Sudesta saattaa tulla Wolfunk, kun peto liitetään yhteen haisunäädän kanssa. Elukoiden osien vaihtaminen vaikuttaa merkittävästi esimerkiksi kestävyyteen ja voimaan, mikä on tärkeää hyökkäystä ja puolustusta suunnitellessa.

Omien armeijoiden rakentaminen on hauskaa, sekä erilaisten risteytyksien lopputuloksia seurailee mielenkiinnolla. Hyvien yhdistelmien keksimisessä kestää kuitenkin tovi, minkä aikana tekoälyjoukot ehtivät hyökkäämään tukikohtaan. Heikompia ja halvempia yksiköitä kannattaa siis olla kokoajan puolustamassa kallisarvoisia rakennuksia.

Lue koko arvostelu: Impossible Creatures kertoo mahdottomista rts-elukoista (PC)

Impossible Creatures

Lisää aiheesta

Act of Aggression (PC)

Arkistojen aarteita: Codename Panzers oli hyvä RTS-tankkisota!

Civilization 4 -miehen strategiaherkku julkaistaan tässä kuussa

RTS-legenda julkaistiin uudelleen, nyt Steamissä

StarCraft II: Legacy of the Void (Mac, PC)

Total War Battles: Kingdom (iOS, Mac, PC)

Vihaatko korruptoituneita poliitikkoja? Nyt voit olla sellainen!

Wiikon wanha: Pathway to Glory ja Pathway to Glory: Ikusa Islands (2005)

Z Steel Soldiers (iOS)