Ghost of Tsushima: Director’s Cut sai virallisen julkaisupäivämäärän

02.07.2021 08:01 | Muropaketin toimitus

Ghost of Tsushima: Director’s Cut ilmestyy PlayStation 4:lle sekä PlayStation 5:lle elokuun 20. päivänä. Paketti sisältää peruspelin, kaiken Ghost of Tsushimaan julkaistun lisäsisällön sekä kokonaan uuden Iki Islandin pelialueen.

PlayStation 5 -pelaajat pääsevät nauttimaan uuden pelisisällön lisäksi myös uusista ominaisuuksista. Ghost of Tsushima: Director’s Cut ottaa kaiken ilon irti DualSense-peliohjaimen erikoisominaisuuksista, kuten adaptiivisista liipaisimista sekä tärinätoiminnosta.

Lisäksi peliin lisätään japaninkielinen huulisynkkaus, joka on kuitenkin vain PlayStation 5 -pelaajien saatavilla. Mukana on myös tuki 3D Audiolle. Suorituskyvyn puolesta latausaikojen luvataan lyhentyvän selvästi ja mukaan tulee tuki 4K-resoluutiolle sekä 60fps ruudunpäivitysnopeudelle.

Mikäli Ghost of Tsushimaa on pelannut aiemmin PlayStation 4:llä, voi saavutetun progression siirtää PlayStation 5:lle ja jatkaa suoraan siitä mihin seikkailu on jäänyt.

Ghost of Tsushima: Director’s Cut maksaa PlayStation 5:lle 69,99 dollaria ja PlayStation 4:lle 59,99 dollaria. Kyse ei siis ole ilmaisesta päivityksestä.

LUE MYÖS: Arvostelu: Samuraiajan Japaniin sijoittuva Ghost of Tsushima on upea kokemus, jossa Zelda kohtaa Sekiron