Ghostbusters ja muut mätämunat: Metacritic listasi vuoden surkeimmat videopelit

21.12.2016 10:00 | Muropaketin toimitus

Arvosteluja listaava Metacritic-sivusto on julkaissut listan vuoden 2016 huonoimmat arvostelut saaneista videopeleistä. Mukana on tuntemattomia kummajaisia, sekä kesällä ilmestyneen Ghostbusters-elokuvan kehno lisenssipeli.

Peli- ja elokuva-arvosteluja listaava Metacritic-sivusto on jälleen listannut kuluneen vuoden surkeimmat pelit. Kymmenen kehnoimman pelijulkaisun listalle on koottu alimman arvostelukeskiarvon saaneet pelit, joilla on vähintään seitsemän ammattimaista arvostelua.

Kärkipaikan listalla nappasi heinäkuussa ilmestynyt Ghostbusters-peli, jonka keskiarvo on 22 arvostelun perusteella vain 30. Kesällä ilmestyneen Ghostbusters-elokuvan lisenssituotteena julkaistu videopeli sai esimerkiksi Polygonin arviossa tällaisen tuomion:

”Ghostbusters on halveksittavaa, kyynistä lisenssiroskaa, joka ei olisi 50 dollarin hinnan arvoinen, vaikka pelin ohjekirja olisi printattu 50 dollarin setelille.”

Metacriticin listalle pääsi myös muun muassa Telltale Gamesin avoimen maailman selviytymispeli 7 Ways to Die sekä Capcomin Umbrella Corps, mutta mukana on myös oudompia pikkujulkaisuja. Listan erikoisimpia pelejä on PC:lle ja Xbox Onelle julkaistu Soda Drinker Pro, joka näyttää ainakin alla olevan trailerin perusteella olevan Oculus Rift -tuella varustettu, kökkögrafiikoilla toteutettu limsanjuontisimulaattori.

Katso koko lista vuoden surkeimmista peleistä Metacriticin sivuilta.

Ghostbusters
Kaikki jutut aiheesta