UUSIMMAT

Goat Simulator on seuraavaksi GoatZ-selviytymissimulaattori

06.05.2015 10:00 | Juho Anttila

Nyt on CoffeeStain Studiosin tekijöillä ollut taas sen verran vahvat lääkkeet, että minäkin tahdon saman reseptin. Ei riitä, että firman satunnaishitti Goat Simulator laajeni taannoin MMO-parodiaksi, vaan nyt peliin on ladattu astetta isommat panokset. Huomenna julkaistava GoatZ-laajennusosa nimittäin tekee Goat Simulatorista täysiverisen zombieselviytymispelin.

Kuten nimestäkin voi päätellä, GoatZ ammentaa inspiraatiota DayZ:sta ja sen hengenheimolaisista. Trailerissa lisärin luvataan sisältävän kauhua, vähintään yhtä paljon bugeja kuin muutkin selviytymiskauhupelit sekä umpipaskaa skriptausta. Lisäksi GoatZ julistaa olevansa ensimmäinen hiekkalaatikkoselviytymiskauhupeli, joka ei ole jäänyt jumiin Early Access -vaiheeseen.

Lisärille on ladattu hintaa vitosen verran ja se julkaistaan alkuvaiheessa Windows-, Mac OS X – ja Linux -koneille. Xbox 360 – tai Xbox One -versioista ei sen sijaan ole tarjolla minkäänlaista tietoa. Tekijät kertovat, että MMO-lisärin piti alun perin olla viimeinen Goat Simulator -laajennus, mutta yleisön vaatimuksesta porukka päätti väsätä vielä yhden lisärin. Alta löytyvästä trailerista päätellen työ ei ole mennyt hukkaan.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Goat Simulator määkii seuraavaksi Xbox-konsoleilla

Goat Simulator nälvii World of Warcraftia

Viraalipelin kehittäjä varoittaa viraalipeleistä

Muropaketin uusimmat