Gods Will Be Watching haastaa pelaajan moraalin

06.08.2013 11:00 Juho Anttila

Gods Will Be Watching

Pelit ja pelien tarinankerronta kehittyy jatkuvasti aikuisempaan suuntaan, mutta harvemmin nähdään teoksia, jotka haastavat aidosti pelaajan moraalin. Gods Will Be Watching on toista maata. Ilmaiseksi pelattava verkkokokemus vangitsee pelaajan erämaahan vieraalle planeetalle pienen eloonjääneiden ryhmän kanssa.

Kokemus kestää 40 pelipäivää, joiden jokaisen aikana voi suorittaa kourallisen toimintoja. Kun nälkä uhkaa, vaarallinen virus vaanii joukkoa ja radiokin pitäisi korjata, priorisointi nousee arvoon arvaamattomaan. Kaikki eivät välttämättä selviä reissusta hengissä, eikä kenenkään moraali tahratta.

Paljon kiitosta kerännyt selainpeli tulee nyt laajenemaan yhteisörahoituksen turvin täysimittaiseksi pelikokemukseksi. Kehittäjä Deconstructeam on kerännyt Ingiegogo-palvelussa jo tuplasti havittelemansa 8000 euron potin, joten jos kaikki menee hyvin, ilmestyy Gods Will Be Watchingin täysversio joskus ensi vuoden alkupuolella.

Valmis peli tulee sisältämään 6 erilaista skenaariota. Mukana on niin ilmaisversiosta tuttu selviytymisleikki kuin myös muun muassa panttivankitilanne rikollisten näkökulmasta ja haaste, jossa on kestettävä 20 vuorokautta kidutusta. Jokainen kenttä lupaa haastaa paitsi pelaajan hoksottimet, myös tämän moraalin.

Lopullista peliä odotellessa alkuperäistä kokemusta pääsee kokeilemaan täällä.

Projektin Indiegogo-sivu puolestaan löytyy täältä.

Lähde: Joystiq

Lisää aiheesta

Shadow of the Eternals koettaa taas onneaan Kickstarterissa

American McGeen Kickstarter-projekti sai rahoituksensa juuri ja juuri

Kiistelty Denis Dyack puolustelee itseään ja tiimiään