Uusimmat

GOG testaa moninpelipalveluaan antamalla ilmaisen Aliens vs Predator –pelin

15.10.2014 13:30 Jukka O. Kauppinen

Aliens vs Predator on yksi niistä onnistuneimmista Alien/Aliens-peleistä ikinä. Eikä niitä todella, todella hyviä montaa olekaan. Ja nyt on kuulkaa tarjolla oiva ilmainen lounas, johon liittyy vain ihan pienenpieni pikkupräntti.

GOG.com näet antaa ilmaisen Aliens vs Predator Classic 2000 –räiskintäpelin kaikille, jotka tulevat mukaan testaamaan GOG Galaxy –palvelua seuraavan kahden vuorokauden aikana.

GOG Galaxy on

valinnainen pääteohjelma, jonka toiminnallisuudesta alleviivattiin erityisesti sen moninpelimahdollisuuksia.

GOG alleviivaa, että GOG Galaxy on täysin valinnainen. Sitä ei tarvita pelien ostamiseen tai lataamiseen, mutta sitä voi käyttää halutessaan vaikkapa GOG-pelikirjastonsa päivitysten helppoon asentamiseen. Sitä ei myöskään tarvita taustalle GOGista ostettuja pelejä pelatessaan.

Suurin Galaxyn pihvi on tällä erää kuitenkin sen tarjoama moninpelituki firman nettikaupasta ostetuille peleille. Vaikka peli ostettaisiin GOGin kaupasta, niin Galaxyn avulla pelaajat voivat liittyä vaikkapa Steamin verkkoon ja pelata samoilla servereillä Steam-käyttäjien kanssa. Jatkossa Galaxyyn lisätään tuki myös muille pelipalveluille, jotka eristävät nettipelaajia omille hiekkalaatikoilleen.

Ilmaisen pelin saa liittymällä GOG Galaxyn betatestiin.

Huomatkaa, että kyseessä on vuoden 2000 Aliens vs Predator, eikä suinkaan samanniminen neljän vuoden takainen räiske. Eli juuri se, jota monet pitävät kaikkien aikojen parhaimpana Alien/Aliens-pelinä.

Lisätietoja: Giveaway: Aliens vs Predator Classic 2000

Lisää aiheesta

Alien: Isolation (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One) 

Aliens versus Predator Extinction (Xbox) 

Aliens vs. Predator (PC, PS3, Xbox 360) 

Viikon valio: Alien-selänrapsutin 

Wiikon wanha: Alien vs. Predator 

Muropaketin uusimmat