Uusimmat

Gold Digger: Tällainen on Nintendon paras nenänkaivuuseen keskittyvä peli

12.10.2018 11:42 Muropaketin toimitus

Nintendon menestyspelien varjoon on jäänyt monta erikoisuutta, kuten esimerkiksi sormea nenään tuuppaava Gold Digger.

Nintendon vähemmän tunnetuimpien pelien listalta löytyy kaikenlaisia asiallisia pelejä, kuten esimerkiksi Gold Digger. Se on osa vuonna 2003 julkaistua WarioWare, Inc.: Mega Microgamesia, joka koostuu nipusta suoranaisia mikropelejä.

WarioWaren juonena on, että nopeasti rikkaaksi haluava Wario on päättänyt lähteä mukaan pelibisnekseen: rahantuloa ei voi estää, kun pelit ovat kestoltaan kolmisen sekuntia.

Gold Diggerissä onkin kolme sekuntia aikaa saada sormi upotettua sieraimeen.

Aben mukaan peli sai alkunsa WarioWaren ohjaajan muistilapusta, johon oli piirretty sormen lisäksi nenä ja teksti pick (valitse), tietää Kotaku.

Kun Abe näki muistilapun, hän sai ajatuksen pelistä jossa horisontaalisesti liikkuva sormi iskeytyy sieraimeen, kun ohjaimen namiskaa painaa oikeaan aikaan. Abe lisää, että hänen mielestään nenänkaivuuseen keskittyvä peli olisi pelaajien suosiossa.

Peliin kehitettiin erilaisia vaikeustasoja. Helpommalla tasolla sieraimeen pitää saada pikkurilli, toisella vaikeustasolla on koloa etsimässä etusormi. Kolmannella eli kaikkein vaikeimmalla vaikeustasolla on käytössä kaksi sormea ja sierainta – tuplakaivuuta, siis.

Tänä vuonna Nintendo 3DS:lle julkaistu WarioWare Gold pitää sisällään Gold Diggerin päivitetyn version, jossa on mahdollista kaivaa monia neniä samaan aikaan.

Muropaketin uusimmat