Uusimmat

Golf on kivampaa kun kaikki räjähtää

27.01.2016 14:00 Miikka Lehtonen

Criterion Games on tiimi erinomaisten Burnout-pelien taustalla. Legendaarisissa autopeleissä tarkoituksena oli aiheuttaa niin paljon kaaosta kuin vain mahdollista. Mukana oli esimerkiksi minipelejä, joissa piti ajaa täysillä ruuhkaiseen risteykseen ja sitten fysiikkamallin avulla aiheuttaa niin paha kolari kuin mahdollista ja kerätä näin pisteitä vahinkojen muodossa.

Nyt tiimi on viemässä samaa peli-ideaa golfin maailmaan. Tuloillaan oleva Dangerous Golf kun on golf-peli, jossa ideana on vahvan fysiikkamoottorin avulla pistää kaikki paskaksi ja palamaan. Eikä tätä golfia pelata missään viheriöillä, vaan esimerkiksi ostoskeskuksissa, ravintoloiden keittiöissä ja muissa paikoissa, joissa on paljon hajoitettavaa.

”Normaalissa golf-pelissä sitä varmaan ajattelisi, missä reikä on, ja yrittäisi saada pallon mahdollisimman lähelle sitä. Meidän pelissämme saa enemmän pisteitä kun lyö pallon kauemmas. Kääntää selkänsä reiälle ja lyö pallon täysillä seinää päin”, kehuu pelin — ja Burnoutin — luojana tunnettu Alex Ward.

NBA Jam -pelin hengessä tempo on nopea, pelaajat keräävät pelatessaan överiksi meneviä bonuksia ja ideana on pitää hauskaa nopeasti ja kepeästi. Tarpeeksi hyvän romutuksen seurauksena pallonsa voi vaikka muuttaa pommiksi, joka sitten osuessaan hajoittaa kunnolla maastoa.

Peli ilmestyy PC:lle ja uusille konsoleille toukokuussa. Ward kehuu, että tiimi on tehnyt yhteistyötä Epicin ja nVidian kanssa takoakseen esiin mahdollisimman huikeita fysiikkaefektejä, joten oletettavasti tehokas PC on paras paikka kokea Dangerous Golfin riemut.

Lähde: Videogamer.com

Miikka Lehtonen

Muropaketin uusimmat