UUSIMMAT

Golfmatkailua Sienimaailmassa

24.06.2014 10:00 | Jukka O. Kauppinen

Miikka Lehtonen pakkasi golfkärrynsä ja suuntasi Marion opastuksella Sienimaailman golfkentille. Ihan mukavaa siellä oli, mutta kelit eivät aina hellineet.

Mario Golf: World Tour on kepeän arcadehenkinen golfpeli, jossa Mario kumppaneineen vääntääSienimaan golfherruudesta. Yksittäisten matsien ohella tarjolla on myös uratila, jossa pelaaja liittyy Mii-hahmonsa avulla golfseuraan sen tuoreimpana jäsenenäja pääsee sitten hiomaan taitojaan alati kovemmissa ja haastavammissa turnauksissa.

Kuten ennenkin, mukana on myös pientä hahmonkehitystä, mutta nyt vain varusteiden muodossa. Jos pistää jalkaansa vaikka kilpikonnapopot, voi saada lyöntiinsä metrin lisääpituutta, mutta menettää vaikka hieman hallintaa tarkoista lyönneistä.

Ominaisuuksilla ei ole lopulta suunnattomasti väliä, silläpelaaminen on sangen helppoa. Ideana on, ettäkun maila on valittu ja lyönti tähdätty, peli näyttää perinteiseen tyyliin voimamittarin, joka pitäisi napin oikea-aikaisilla painalluksilla pysäyttääoikeaan kohtaan. Mitä lähemmäs tätä marjapaikkaa osuu, sitäparemmin lyönti lentää. Mitäkauemmas jää, sitäenemmän mennään mönkään.

Lue koko arvostelu: Mario Golf: World Tour (3DS)

Lisää aiheesta

Mario Tennis Open (3DS) 

Mihin reikään Tiger Woods nyt puttaa? 

Nintendo Touch Golf Birdie Challenge (DS)

Worms: Crazy Golf näyttää riemukkaalta! 

Muropaketin uusimmat