Uusimmat

Gollum on pettymys, mutta mikä onkaan kaikkien aikojen kehutuin Taru Sormusten herrasta -peli?

30.05.2023 13:00 Muropaketin toimitus

The Lord of the Rings: Gollum on saanut historiallisen huonot arviot Taru Sormusten herrasta -peliksi, mutta kehutuin LOTR-peli voi yllättää.

Viime viikolla ilmestynyt The Lord of the Rings: Gollum on herättänyt huomiota poikkeuksellisen huonoilla arvosteluilla, eikä Muropaketin kriitikollakaan ollut paljon hyvää sanottavaa pelistä. Nyt Metacritic on kaivellut arkistoistaan aiempien Taru Sormusten herrasta -pelien arvosanoja ja listannut kaikkien aikojen kehutuimmat Tolkienin kirjoihin perustuvat pelit.

LUE MYÖS: Arvostelu | Gollum-peli on yhden tähden roskaa ja vuoden pahin pettymys

Ei ole suurikaan yllätys, että Gollum on jäänyt listan jumbosijalle, mutta kärkijoukko voi yllättää. Tältä näyttää Metacriticin listan kolmen kärki:

  1. The Lord of the Rings Online (2007)
  2. The Lord of the Rings: Return of the King (2003)
  3. Middle-earth: Shadow of Mordor (2014)

Listan seuraavilla sijoilla ovat tasapisteissä The Lord of the Rings: The Two Towers (2002) ja The Lord of the Rings: Battle for Middle-earth (2004). Ylipäätään listalla ovat pärjänneet yllättävän hyvin Peter Jacksonin The Lord of the Rings -leffojen lisenssipelit.

Silmiinpistävää on sekin, että Metacriticissä ei ole yhtään todella huippuarvosanoille yltänyttä Taru Sormusten herrasta -peliä. Jopa kärkipaikan napanneen LOTR Onlinen keskiarvo on vain 86, eli yhtään yli 90 ylittävää keskiarvoa ei listalta löydy.

Tällä hetkellä Taru Sormusten herrasta -maailman pohjalta ollaan kehittämässä ainakin uutta verkkoroolipeliä.

LUE MYÖS: Amazon ilmoitti kehittävänsä massiivista Lord of the Rings -peliä